ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ …… Από Παγώνη σε Γιαμουρίδη

 

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ
 
Από Παγώνη σε Γιαμουρίδη

 

Η αντικατάσταση του Γιάννη Παγώνη σημειώθηκε στην τεχνική ηγεσία της ΑΠΕ Λαγκαδά.

Η διοίκηση της ΑΠΕΛ μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας και της δύσκολη βαθμολογική θέση, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Παγώνη. Μαζί με τις διοικητικές εξελίξεις με την εμπλοκή νέων ανθρώπων, ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του Θούλη Γιαμουρίδη, ο οποίος αποχώρησε προ ημερών από τον πάγκο του Καμπανιακού.

Να υπενθυμίσουμε βέβαια ότι στα τέλη της περσινής αγωνιστικής σεζόν, ότι είχαν αποφασίσει να πάρουν στον πάγκο της ομάδας τον Γιάννη Παγώνη, αλλάζοντας τότε τον εκ νέου προπονητή Θούλη Γιαμουρίδη.

 

Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Νάτσιος

 

Ο νέος πρόεδρος της νεοφώτιστης ομάδας είναι ο πετυχημένος επιχειρηματίας και με μεγάλη εμπειρία από ερασιτεχνικό αλλά κυρίως το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, Γιώργος Νάτσιος.

Ο πρώην γενικός αρχηγός της Βέροιας, πρόεδρος του Ελλήσποντου Κριθιάς (τον οποίο οδήγησε στην Α1 κατηγορία) αλλά και παράγοντας της γενέτειρας του Λαμίας, είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας για τη δύσκολη συνέχεια στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Στη διοίκηση επιστρέφει και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Λαγκαδά, Θεόδωρος Τζιαμπάζης καθώς και ο πρώην πρόεδρος Νίκος Σταυρούσης, ενώ εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η πλήρης σύνθεση του νέου Δ.Σ. της ΑΠΕΛ