ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 0 – 0 Τα μοιράστηκαν όλα ………………….

 

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ  0 – 0
 
Τα μοιράστηκαν όλα

 

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, πολύ ενδιαφέρον ωστόσο με φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες ο Α.Ο.Κ. μέσα στον Λαγκαδά δεν είχε τον ρυθμό που έπρεπε και τελικά παραχώρησε την λευκή ισοπαλία με (0-0), αφήνοντας πίσω του δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Το παιχνίδι

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του αγώνα σημειώθηκε μόλις στο 2′ όταν το δυνατό σουτ του Γιαλούση εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας. Ταταρίδης. Στο 16′ ο Α.Ο.Κ. να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ όταν από την σέντρα που έβγαλε ο Μπλιός ο Παβίσεβιτς έπιασε καρφωτή κεφαλιά για να στείλει την μπάλα λίγο άουτ. Στο 19′ είχαμε την φοβερή επέμβαση του τερματοφύλακα της

Καβάλας Αθανασίου στο σουτ του Καραμανλή από πολύ κοντά, στην μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο. Μάλιστα στο 30′ είχαμε μία ακόμη καλή στiγμή για τους γηπεδούχους όταν ο Καρακατσάνης έπιασε δυνατό σουτ αλλά σε ετοιμότητα και πάλι ο Αθανασίου εξουδετέρωσε τον κίνδυνο για την εστία της Καβάλας. Στο 69′ ο Α.Ο.Κ. ζήτησε δικαιολογημένα πέναλτι στην ανατροπή

που έγινε στον Μπλιό μέσα στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 87′ ο Α.Ο.Κ. έχασε διπλή και τεράστια ευκαιρία να πάρει το σπουδαίο λεπτό όταν τα σουτ των Παβίσεβιτς και Πτηνόπουλου δεν βρήκαν τον στόχο τους.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Σέζος (Κιλκίς), Χριστακόγλου, Γούτας (Χαλκιδικής).

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Θ. Γιαμουρίδης): Ταταρίδης, Καραμπάς, Ντόσης, Μπάρμπας,Καραμανλής, Παναγιωτούδης, Αχαλλινόπουλος, Καρασίμος (46’ Σαμουηλίδης), Στεφανίδης, Καρακατσάνης, (70’ Πολίτης), Ξανθόπουλος (75’ Καρασταύρου).

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Γ. Ταουσιάνης): : Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Δέντσας, Λαδάκης, Παππάς (58’ Κασαπάκης, 77’ λ.τ. Μπαντάνης), Ζλατκόφσκι (46’ Πτηνόπουλος), Τουμανίδης, Μπλιός, Παβίσεβιτς.