ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ 0 – 2

 

 

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ  0 – 2
 
Με το αριστερό στον 2ο γύρο

 

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε τη νέα χρονιά, αλλά και τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος η ΑΠΕ Λαγκαδά, όταν υποδέχθηκε στο γήπεδό της το πολύ καλό Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, από το οποίο γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2, μετά από μία μέτρια έως κακή εμφάνιση. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, πέτυχαν το 1-0 στο 38’ με τον Τσίλογλου και ολοκλήρωσαν την επικράτησή τους στο 90’ με τον Κεφαλά.

Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού τον Λαγκαδά, ενώ το Βυζάντιο σκαρφάλωσε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Δραγάτης, Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Καραΐσκος (Έβρου).

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Θ. Γιαμουρίδης): Καλογεράκης, Καρατζιάς, Πολιτης, Αθανασίου, Τσακαλής, Καρασταύρου (68’ Τσερκέζης), Λεμονής (57’ Κράββαρης), Παπαναστασίου (46’ Σαράφογλου), Κρυστάλλης, Παναγιωτούδης, Ξανθόπουλος

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Γ. Ιωαννίδης): Καγγελίδης, Καζαντζίδης, Γαλακτερός, Πόπτσης, Μουσικάκης, Δαγκούλης, Κεφαλάς, Καρλόπουλος (88’ Ουζούνογλου), Αποστολίδης (61’ Αποστόλου), Τσίλογλου (74’ Κονσταντίνι), Κάπατζης.