Επικαιρότητα

Αποθέωση ΠΑΟΚ στο Νευροκόπι

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΑ

Αποθέωση ΠΑΟΚ στο Νευροκόπι

Απόλυτα επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η πρωτοβουλία να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στην Κ19 του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης στο γήπεδο του Νευροκοπίου.

Με δεδομένο πως η Κ19 του ΠΑΟΚ προετοιμάζεται στον Βώλακα, οι άνθρωποι του Νευροκοπίου προσκάλεσαν τις δύο ομάδες στο γήπεδό τους για το φιλικό. Τα έσοδα διατέθηκαν προς ενίσχυση ατόμου που έχει ανάγκη και είναι γεγονός πως η ανταπόκριση των φιλάθλων ήταν σημαντική, από όλο το λεκανοπέδιο του Νευροκοπίου και όχι μόνο. Τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν 2-0 υπέρ του «Δικεφάλου», καλές εντυπώσεις άφησαν και οι δύο ομάδες. Από εκεί και πέρα, άριστες εντυπώσεις αποκόμισαν οι αποστολές των δύο αντιπάλων, από την υποδειγματική φιλοξενία που γνώρισαν στο Νευροκόπι. Είναι γεγονός πως οι άνθρωποι του Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου διατηρούν το γήπεδο σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ με πρωτοβουλία του προέδρου, Βασίλη Καστίδη, τιμήθηκαν η περσινή πρωταθλήτρια Κ19 ΠΑΟΚ (η πλακέτα δόθηκε στον Κώστα Ιωσηφίδη), όπως επίσης και η Ξάνθη για την πολυετή συμμετοχή της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα (η πλακέτα δόθηκε στον Θόδωρο Σαββίδη). Αξίζει να σημειωθεί πως στις βραβεύσεις παραβρέθηκαν και τα μέχρι πρότινος μέλη της διοίκησης του Ακρίτα, Μάκης Μελενικιώτης και Δημήτρης Τσελεμπής, σε ένα μήνυμα συσπείρωσης, μπροστά στη νέα χρονιά που βρίσκει το Νευροκόπι ξανά στην Α΄ κατηγορία. Μετά τη λήξη της συνάντησης, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πήγαν στον σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ Νευροκοπίου, όπου και οι νταμπλούχοι Ελλάδος γνώρισαν αποθεωτική υποδοχή.

*Το απόγευμα της Δευτέρας (18:00) είναι προγραμματισμένη η επίσημη «πρώτη» του Νευροκοπίου. Θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός, έχουν προσκληθεί πολλοί επίσημοι και θα υπάρξει και δεξίωση της διοίκησης στο τέλος.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΛΕΧΡΑΣ