Απόλλων Καλαμαριάς– Εθν. Ν. Αγιονερίου 2 – 0

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ  2 – 0
 
Ακόμη πιο ψηλά οι «Πόντιοι»

 

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο Απόλλων Καλαμαριάς γεμάτος πάθος έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο και εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό του πλεονέκτημα στο δεύτερο ημίχρονο, έκαμψε την αντίσταση του Εθνικού Ν. Αγιονερίου με 2-0 και ξέφυγε από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας (2η σερί νίκη).

Οι κοκκινόμαυροι πρόσεξαν πολύ τα νώτα τους, έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία τους και «χτύπησαν» στο κατάλληλο σημείο.

Φάσεις και γκολ

40’ Πλασέ Υψηλού, σωτήρια επέμβαση από τον Κωνσταντίνου και τελική απομάκρυνση από τον Τριανταφυλλίδη σε κόρνερ.

52’ Πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Μπουλγκουρίδη, ελάχιστα άουτ.

56’ Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Κοντσίδη για τράβηγμα στο Μήτσικα. Για διαμαρτυρία, στην ίδια φάση, κίτρινη κάρτα δέχθηκε κι ο Γουναρίδης.

60’ Εκτέλεση φάουλ από τον Προβατίδη, γυριστή κεφαλιά από τον Παπαδημητρίου με τον Γουναρίδη να μη μπορεί να αντιδράσει και το 1-0.

79’ Λάθος του Μιλκούδη στο χώρο του κέντρο με τον Ζανέττου να βγαίνει σε τετ-α-τετ απέναντι στον Γουναρίδη αλλά λόγω του κακού κοντρολ, ο Ζανέττου δε κατάφερε να κάνει σωστά το πλασέ.

86’ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Γουναρίδη και αποβολή. Με 9 παίκτες ο Εθνικός. Ο Μήτσιος κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

90+2’ Πολύ ωραίο σουτ από τον Ζανέττου, έξω από τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία της εστίας των φιλοξενούμενων και το 2-0.

 

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Πολυχρονίου (Καστοριάς), Στεφούλης, Μωϋσιάδης (Γρεβενών).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γ. Πολλαετίδης): Κωνσταντίνου, Μπουλγκουρίδης, Τριανταφυλλίδης, Μωυσίδης, Σαμαρόπουλος, Γιαξής, Κουκουλέκης, Προβατίδης, Πολιανίδης (64’ Ζανέττου), Μήτσικας (76’ Μάντζιος), Παπαδημητρίου (90+1’ Φοιτάς).

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Γ. Γεωργιάδης): Γουναρίδης, Μπουζούρας, Κιόρτσης (64’ Γκέρτσος), Κοντσίδης, Μιλκούδης, Μήτσιος, Καρασίμος, Στεφανίδης Ν. (84’ Γιώργης), Υψηλός (58’ Μαυροκεφαλίδης), Δρόσος, Μπελίτσας.