ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Εποχή Αβραάμ Περσίδη!

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Εποχή Περσίδη!

 

Μετά από την νέα γενική συνέλευση που ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από 2 ώρες, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα περνάει σε νέα εποχή και στα χεριά του Αβραάμ Περσίδη.

Τα μέλη του σώματος με 48 ψήφους υπέρ και μόλις 6 κατά, έδωσαν «καθαρή» εντολή στον γνωστό Απολλωνιστή να τρέξει αυτός το σύλλογο, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες του σωματείου.

Την έναρξη της γενικής συνέλευσης έδωσε ο γραμματέας του ΜΓΣΚ Απόλλωνα, Παναγιώτης Χατζηανδρεας, ορίζοντας ως πρόεδρο της διαδικασίας τον κ. Κειβανίδη, μετά από μια σύντομη ομιλία και του Πρόεδρου της γενικής συνέλευσης.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Απόλλωνα, κ. Νεράντζης, ανέφερε στο σώμα τους λόγους της νέας γενικής συνέλευσης, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και ποιες προσπάθειες έγιναν από πλευρά της «μαμάς» του συλλόγου, ώστε να ξεπεραστούν προβλήματα και εμπόδια, αλλά και συνομιλίες με ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης οι δυο πλευρές (Περσίδη και Ιωακειμίδη) παρουσίασαν τα πλάνα τους για το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον νυν ισχυρό άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος να αναγνωρίζει λάθη και για τα όποια προβλήματα υπάρχουν στην ομάδα και για ανθρώπους που στήριξαν την ως τώρα προσπάθεια του, ρίχνοντας όμως και βέλη προς την πλευρά του ερασιτέχνη, κάνοντας λόγο για λάσπη και προσπάθεια απομάκρυνσης του.

Από την άλλη πλευρά ο Αβραάμ Περσίδης παρουσίασε το δικό του πρόγραμμα για την σωτηρία της ομάδας, κάνοντας λόγο για ένωση δυνάμεων και εντός Καλαμαριάς και εκτός με τους φορείς του τόπου να εκδηλώνουν ζωηρό ενδιαφέρον να βοηθήσουν, ενώ έκανε λόγο για χορηγούς και διάρκειας και μια παναπολλωνίστικη προσπάθεια, ώστε να βγει το «κάρο» από τις λάσπες, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.