ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : Πρώτη για Περσίδη και Πολλαετίδη

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
 
Πρώτη για Περσίδη και Πολλαετίδη

 

Μία νέα μέρα ξημέρωσε για τον Απόλλωνα και την προσπάθεια που κάνει για να σώσει τη χρονιά και να παραμείνει στη Γ’ Εθνική.

Και επίσημα νέος επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι ο Αβραάμ Περσίδης, που παρουσιάστηκε από τη διοίκηση του ερασιτέχνη (Νεράντζης-Χατζηανδρέας) πριν από τη σημερινή προπόνηση. Ο κ. Περσίδης απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές ανέφερε ότι η νέα διοίκηση θα είναι κοντά τους και θα προσπαθήσει να λύσει όλα τους τα προβλήματα. Παράλληλα, τόνισε ότι την Κυριακή στους Αμπελόκηπους θα αντικρίσουν την πραγματική δύναμη του κόσμου του Απόλλωνα, που έχει ήδη συσπειρωθεί σε αυτή την προσπάθεια.

Στους ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκε το νέο τεχνικό επιτελείο, με προπονητή τον Γιάννη Πολλαετίδη και συνεργάτες τους Βασίλη Μπίλη και Νούλη Σιαμίδη. Παράλληλα, στα γραφεία δουλειά πιάνουν ξανά οι Γιάννης Τσαρσιταλίδης και Αθηνά Αραβίδου. Μιλώντας στους παίκτες ο κ. Πολλαετίδης πριν από την προπόνηση έκανε λόγο για κλίμα ομάδας και σύμπνοιας και πολλή δουλειά για να αντιστραφεί η κατάσταση.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα των δελτίων, ο Γιώργος Ιωακειμίδης υποστηρίζει πως δεν τα έχει ο ίδιος και πως τα πήρε κάποιος που θέλει να τον κατηγορήσει, ενώ από τον ερασιτέχνη έχουν κινήσει ήδη νομικές διαδικασίες, αλλά και τα απαραίτητα με την ΕΠΟ για έκδοση άλλων δελτίων, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τον αγώνα της Κυριακής.