ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : Τριπλό μεταγραφικό ντεμαράζ

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
 
Τριπλό μεταγραφικό ντεμαράζ

 

Τις οκτώ χειμερινές μεταγραφές έφτασε ο Απόλλων Καλαμαριάς ο οποίος μετά τους Χατζόγλου, Παπαδόπουλο, Κανούλα, Αγτζίδη και Γεωργίου ενέταξε στο δυναμικό του και τους Χρήστο Ευσταθίου, Λάζαρο Μωϋσιάδη και Ερωτόκιτο Νταμαρλή.

«Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΜΓΣΚ Απόλλων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Ευσταθίου, τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Εκτός όμως από την απόκτηση του Ευσταθίου η διοίκηση των «κοκκινόμαυρων», προχώρησε στην λύση της συνεργασίας της με τον Ηλία Προβατίδη έπειτα από επιθυμία του ίδιου του παίκτη.

 

Δεύτερη προσθήκη ο Μωϋσιάδης

 

Σε μια νέα μεταγραφή προχώρησε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς καθώς έκανε δικό του τον Λάζαρο Μωυσιάδη. Ο ποδοσφαιριστής είχε φορέσει και πριν τρία χρόνια την κοκκινόμαυρη φανέλα προερχόμενος από τον ΠΑΟΚ. Είναι 24 ετών και αγωνίζεται στην μεσαία και επιθετική γραμμή.

Έχει αγωνιστεί σε Αιγινιακό και Αγροτικό Αστέρα ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως εδώ και 1.5 χρόνο ήταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

 

 

Και Νταμαρλής στους Πόντιους

 

Στους Ποντίους ανήκει και ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία του ιστορικού συλλόγου και συμφώνησε να φορέσει τα κοκκινόμαυρα.

Ο 23χρονος μέσος αγωνίστηκε στο πρώτο εξάμηνο με τα χρώματα της Ένωσης Ερμιονίδας στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου, ωστόσο ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου να αποχωρήσει για να επιστρέψει κοντά στη γενέτειρά του, τη Χαλκιδική. Είναι βέβαιο πως ο Νταμαρλής θα προσφέρει λύσεις στη μεσαία γραμμή για το συγκρότημα του Γιάννη Πολλαετίδη, ο οποίος αποκτά στη διάθεσή του έναν παίκτη με αξιόλογα, ανασταλτικού τύπου, χαρακτηριστικά.