ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ : Φιλική νίκη επί της Αναγέννησης

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
 
Φιλική νίκη επί της Αναγέννησης

 

Φιλικό παιχνίδι, με χαρακτήρα περισσότερο προπόνησης, έδωσε ο Απόλλωνας σήμερα το απόγευμα στο στάδιο των Γιαννιτσών με την τοπική Αναγέννηση σ’ έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και υπό συνεχή βροχή. Τελικά ο αγώνας έγινε και σίγουρα τα συμπεράσματα και για τους δύο προπονητές αρκετά χρήσιμα. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε για μία ακόμη φορά ο νεοαποκτηθείς Μάνθος Πλατάκης η αξία του οποίου είναι αδιαμφισβήτητη και αναμένετε να βοηθήσει τα μέγιστα στην ομάδα μας.

Για την ιστορία ο Απόλλωνας κέρδισε με σκορ 8 – 2 και σκόρερ τους : Ivic, Νύρλα, Σιδηρόπουλο Π., 3 Σιδέρης, 2 Παρράς.

Ο Δημήτρης Τομπάζης χρησιμοποίησε αρχικά τους Παπαδόπουλο Χ., Δανιηλίδης, Σιδέρης, Κίτσας, Βοτάρης, Μπρέγου, Σιδηρόπουλος Χ., Νύρλας, Ivic, Σιδηρόπουλος Χ., Πλατάκης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Παρράς, Πάρδας, Παπαδόπουλος Σ, Παπαδόπουλος Γ., Απουσίαζαν λόγο τραυματισμών και ιώσεων οι Gjeloshani, Σκαπέρδας, Πετρίδης, Καρυπίδης και Shera.

– Παρελθόν και τυπικά αποτελεί από την ομάδα ο Μάκης Μισαηλίδης ο οποίος είχε έρθει πέρυσι τον Δεκέμβριε στον Απόλλωνα και είχε βοηθήσει πάρα πολύ στην προσπάθεια της ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Η οικογένεια του Απόλλωνα του εύχεται καλή συνέχεια σε οποιαδήποτε επιλογή του.