ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ – ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 0 – 2

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ – ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ  0 – 2
 
Χειρουργείο, ο Μανούρας

 

Επεισοδιακό παιχνίδι έγινε στην Κρύα Βρύση, όπου ένας κακός διαιτητής και ένας κακός βοηθός, Μανούρας και Λεωνίδας αντίστοιχα, εμφανίστηκαν περισσότερο στο γήπεδο ως χειρούργοι και πολύ λιγότερο σαν διαιτητές από τα Τρίκαλα. Κατάφεραν να εκνευρίσουν από το πρώτο ημίχρονο τους γηπεδούχους παίκτες και παράγοντες του Απόλλωνα, που είχε σαν αποτέλεσμα να αποβληθούν ο γενικός αρχηγός και πρώην διαιτητής Λάζαρος Πολατιάν και ο προπονητής της Κρύας Βρύσης Ανδρέας Παντζιαράς από το πρώτο ημίχρονο. Ακόμη περισσότερο άφησε τους γηπεδούχους με οκτώ παίκτες αποβάλλοντας με 2η κίτρινη κάρτα τους Βοτάρη στο 81’ Κρουσταλέλη στο 86’ και Νίρλα στο 90+2’.

Τα τέρματα της συνάντηση μπήκαν στο 76’ όταν ο Βοτάρης στην προσπάθεια να αποκρούσει δέχθηκε φάουλ από τον Ξανθόπουλο που πέτυχε το 0-1 παρά τις έντονες διαμαρτυρίες και το 0-2 στο 89’ από πλασέ του Καραμανλή.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μανούρας, Λεωνίδας, Σταφυλάς (Τρικάλων).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ Ανδ. Παντζιαράς): Παπαδόπουλος Χρ., Σιδηρόπουλος Π. (53’ Παπαδόπουλος Γ.), Κρουσταλέλης, Μπρέγου, Βοτάρης, Πετρούσης, Καπνόπουλος (74΄Σιδηρόπουλος Χ.), Νίρλας, Τσορλίδης, Πετρίδης (53’ Πλατάκης), Ίβιτς.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Θ. Γιαμουρίδης): Καλογεράκης, Λεμονής, Ντόσης, Αθανασίου (46’ Τσερκέζης), Καραμανλής, Σακκαλής, Ντούγκα, Παναγιωτούδης, Κρυστάλλης (76΄Κράββαρης), Καραστάυρου, Πολίτης (64΄Ξανθόπουλος).