ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1 – 0

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ  1 – 0
 
Λυτρωτής ο Κίτσας

 

Έπρεπε να φθάσει το παιχνίδι στο 89’ για να μπορέσει ο Απόλλων Κρύας Βρύσης να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Α.Ο. Καβάλα και να πάρει μία βαθιά βαθμολογική ανάσα, εκμεταλλευόμενος βέβαια και το αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες από τις αρχές του 2ου ημιχρόνου, όταν στο 51’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κυγάης.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν δυνατό, με τους γηπεδούχους να καίγονται περισσότερο για τους βαθμούς της νίκης με το πρώτο μέρος να είναι μοιρασμένο και την καλύτερη φάση να έχει ο Απόλλων όταν στο 45’ από σέντρα του Κοβάσεβιτς ο Πετρίδης έπιασε την κεφαλιά που όμως κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου.

Στην επανάληψη και μετά την αποβολή του Κυγάη ο Απόλλων πίεσε περισσότερο, αλλά την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί είχε η Καβάλα, όταν στο 78’ ο Πτηνόπουλος έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να αποκρούεται από το κάθετο δοκάρι του Χρήστου Παπαδόπουλου. Το νικητήριο τέρμα της συνάντησης πέτυχε στο 89’ ο Κίτσας, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Καβάλας και με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, 1-0.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Σιδερίδης (ΕΠΣ Καστοριάς), Γιάντσης (ΕΠΣ Ημαθίας), Φαλτάκας (ΕΠΣ Γρεβενών).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ (Δ. Τομπάζης): Παπαδόπουλος Χρ., Σιδέρης, Παπαδόπουλος Στ., Κίτσας, Βοτάρης, Πετρίδης, Ίβιτς, Κοβάσεβιτς (82’ Πάρρα), Σιδηρόπουλος Π., Σιδηρόπουλος Χ. (67’ Νύρλας), Πλατάκης (65’ Γκελοσάνι).

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Γ. Γουνελάς): Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυγάης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος (37’ Παπαδόπουλος Γρ.), Παππάς, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης (74’ Γιαπαλής), Κυριακίδης.