ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ Παραιτήθηκε ο Ανδρέας Παντζιαράς

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ
 
Παραιτήθηκε ο Ανδρέας Παντζιαράς

 

Την παραίτησή του από το πόστο του προπονητή υπέβαλε ο Ανδρέας Παντζιαράς από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και οδεύει προς τον Τηλυκράτη Λευκάδας, παραίτηση η οπία έγινε αποδεκτή από την διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την παραίτησή του υπέβαλε στον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Θεοδωρίδη ο μέχρι χθες προπονητής του Απόλλωνα Ανδρέας Παντζιαράς. Αποχαιρέτησε στην σημερινή απογευματινή προπόνηση τους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση λέγοντας ότι η ομάδα αξίζει το καλύτερο και το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της ομάδας τονίζοντας προς τους παίκτες ότι η προσπάθεια της ομάδας συνεχίζετε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο αρχής γινωμένης από την Τετάρτη για τον αγώνα του κυπέλλου μέσα στο Κιλκίς με το Ν. Αγιονέρι. Νέος προπονητής ανακοίνωσε ότι θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός των προπονητών που πέρασαν φέτος από τον Απόλλωνα και αυτός που έχει σταθεί κοντά στην ομάδα σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ο Στέλιος Καλαϊτζής».