ΑΠΟΛ.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ : Ανανέωσαν Ρούμπος και Χατζηγιαννάκης

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Ανανέωσαν Χατζηγιαννάκης και Ρούμπος, αποκτήθηκε ο Θεοδωρίδης… αποχώρησε ο Αγγελακάς

 

Οι ανανεώσεις συνεχίζονται στο στρατόπεδο των Πρωταθλητών Σερρών ενόψει της συμμετοχής τους στην Γ΄ Εθνική.

Δεν θα συνεχίσει με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, το ταξίδι στην Γ΄ Εθνική, ο Θοδωρής Αγγελακάς, ο παίκτης που τα 2 τελευταία χρόνια, ήταν ο πρώτος σκόρερ και συνέδεσε το όνομα του με τις τελευταίες επιτυχίες του Απόλλωνα, καθώς στο σημερινό ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές υπήρξε διαφορά στο οικονομικό. Από την μεριά της η Διοίκηση του Απόλλωνα θέλησε μνα ευχαριστήσει τον Θοδωρή Αγγελακά για όσα πρόσφερε στην ομάδα και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Από την άλλη παίκτης του Απόλλωνα Παραλιμνίου θα είναι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της ομάδας Νέων του Πανσερραϊκού. Ο 20χρονος αμυντικός εξαργύρωσε την θετική παρουσία που είχε φέτος με τα Λιονταράκια και δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε ανδρικό επίπεδο.

Τέλος 2+1 είναι οι σημερινές ανανεώσεις για τον Απόλλωνα, αφού ο πορτιέρο, Κώστας Χατζηγιαννάκης, που φέτος είχε μια εξαιρετική χρονιά, συμβάλλοντας σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας του, θα συνεχίσει και στην Γ΄ Εθνική να υπερασπίζεται τα γκολπόστ του Απόλλωνα, ενώ από την άλλη ο πολύπειρος Άκης Ρούμπος θα συνεχίσει κι αυτός στον Απόλλωνα αποτελώντας ένα χρήσιμο εργαλείο στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Τέλος ο Γιώργος Κατσίβελος θα συνεχίσει στο προπονητικό τιμ, αφού θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων και τη νέα αγωνιστική περίοδο.