ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ 4 – 1
Αποφασιστικός από την αρχή
Αποφασισμένος να πάρει από νωρίς το προβάδισμα για τη νίκη, εμφανίστηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Απόλλων Παραλιμνίου, κάτι που το πέτυχε στο πρώτο 20λεπτο πετυχαίνοντας τρία τέρματα, επικρατώντας τελικά με σκορ 4-1 του Α.Ο. Καρδίας που αντέδρασε στην επανάληψη.
Φάσεις και γκολ
7’ Ο Τάκας από δεξιά έκανε παράλληλη σέντρα, ο Μεντής πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, δεν την βρήκε και ο Κουκουρώνας στην προσπάθειά του να την απομακρύνει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, 0-1.
16’ Βαθιά πάσα του Τάκα, Μονοκόμματο σουτ από τον Γαϊδαρτζή και το 2-0.
20’ Ατονική προσπάθεια από τον Γαϊδαρτζή, πάσα στον Τριανταφύλλου, με πλασέ το 3-0.
25’ Πάσα του Τσομαχασβίλι στον Γαϊδαρτζή, προλαβαίνουν οι αμυντικοί της Καρδίας και διώχνουν.
31’ Σουτ του Δημητρακόπουλου, μπλοκάρει ο Χατζηγιαννάκης.
32’ Τεχνικό σουτ από τον Χιντασέλι, αποκρούει πάλι ο Χατζηγιαννάκης.
47’ Σουτ από τον Γ. Μπιμπισίδη, μπλοκάρει ο Χατζηγιαννάκης.
53’ Σέντρα του Τσομαχασβίλι, ο Γαϊδαρτζής γύρισμα στον Μεντή που όμως αστοχεί.
61’ Ο Ρούμπος πάσαρε στον Γαϊδαρτζή, αυτός μπήκε στην περιοχή σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο κι έχασε έτσι την ευκαιρία να κάνει το 4-0.
67’ Από αντεπίθεση της Καρδίας, ο Ξανθόπουλος μόνος του, το σουτ αποκρούει θεαματικά ο Χατζηγιαννάκης.
75’ Εκτέλεση φάουλ από τον Χιντασέλι, νέα σωτήρια απόκρουση από τον Χατζηγιαννάκη.
78’ Με σουτ του Χιντασέλι η Καρδία μειώνει σε 3-1.
86’ Αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Τσομαχασβίλι από αριστερά βγάζει σέντρα και στο κέντρο της μεγάλης περιοχής ο Σελαλματζίδης με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-1.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Δημητριάδης, Πασσαλής, Χρυσαΐδης (Χαλκιδικής).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Π. Δημητρίου): Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Τάκας, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τριανταφύλλου (69’ Καρακούτης), Μεντής (58’ Σελαλματζίδης), Ρούμπος (87’ Ανθουλάκης), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι.
Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ (Β. Αλεξόπουλος): Φαρμάκης, Βόσδου (29’ Δημητρακόπουλος), Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης Γ., Μάντζιος (71’ Κολιούδης), Μπιμπισίδης Δ., Ξανθόπουλος, Αγτζίδης, Κωνσταντινίδης (57’ Αμανατίδης),, Χιντασέλι, Προσκυνητόπουλος.