ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 0 – 1

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ  0 – 1
 
Μέτρησε η εμπειρία

 

Το άγχος της πρεμιέρας, η έλλειψη ψυχραιμίας στην τελική προσπάθεια και βέβαια η απειρία σε τέτοια παιχνίδια, ήταν αυτά που μέτρησαν για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, που γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 από το Νέστο Χρυσούπολης, παρά το ότι ήταν καλύτερος στην επανάληψη όταν και είχε την αριθμητική υπεροχή.

Φάσεις και γκολ

5’ Ο Βαλαβανόπουλος με κοντινό πλασέ κάνει το 0-1, μετά από σέντρα – σουτ του Μπουλγούρα.

24’ Ο Κοσμίδης μπήκε στην περιοχή παράλληλα με την τελική γραμμή, γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω στο σημείο του πέναλτι και ο επερχόμενος Λιάρας έπιασε ένα σουτ από πλεονεκτική θέση, που όμως προς απογοήτευση των φιλάθλων των γηπεδούχων πέρασε ψηλά άουτ απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

32’ Ισοφαρίζουν τις χαμένες ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Βαλαβανόπουλος μέσα απ’ την περιοχή από πλεονεκτική θέση κάνει ένα πλασέ που όμως περνάει πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

36’ Αντεπίθεση του Παραλιμνίου από δεξιά, ο Ζιγκερίδης τελικός αποδέκτης της μπάλας μπαίνει μέσα στην περιοχή, πιάνει δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία που μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Σουμουλίδης.

46’ Μετά από σέντρα του Κοσμίδη από δεξιά, ο Ζιγκερίδης έπιασε κεφαλιά και απέκρουσε στη δεξιά του γωνία εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σουμουλίδης αποσοβώντας ένα βέβαιο γκολ.

47’ Πλασέ του Παπαστεργίου απ’ το ύψος της περιοχής, με τον τερματοφύλακα να είναι εξουδετερωμένος και τη μπάλα να βρίσκει σε αμυνόμενο και να καταλήγει κόρνερ.

50’ ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στον Μιχαλάκη(δεύτερη κίτρινη) και με 10 ο Νέστος.

60’ Ο Παναγιωτίδης έπιασε λίγο έξω από την περιοχή έναν κεραυνό αλλά ο Σουμουλίδης πετάχτηκε στο αριστερό του παραθυράκι και απέκρουσε σε κόρνερ.

74’ Ο  Παπαστεργίου, που επιχείρησε πλασέ μέσα απ’ την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

79’ Μακρινό σουτ του Ναλμπάντη καταλήγει λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Κουμπαράκης, Δημητριάδης, Καρακασίδης (Θράκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Ν. Κουζουντζίδης): Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Παναγιωτίδης (75’ Μηντιούρης), Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Μεντής (42’ Ρούμπος Ακ.), Λιάρας, Καρακούτης (33’ Παπαστεργίου), Ναλμπάντης, Ζιγκερίδης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Σουμουλίδης, Παυλακάκης, Μπουλγούρας, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Λάσπατζης, Ασημάκης (68’ Ντερτιλής), Μαζιώτης, Βαλαβανόπουλος (57’ Μαρκάκης), Μιχαλάκης, Αποστολίδης (78’ Παναγιωτόπουλος).