Αποχωρεί από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Γιώργος Σιμψερής

 

Αποχωρεί από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Γιώργος Σιμψερής

 

Την αποχώρηση του από τον Απόλλων Καλαμαριάς ανακοίνωσε με προσωπική του δήλωση στο facebook ο Γιώργος Σιμψερής.

Ο Ημαθιώτης τερματοφύλακας δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα των Ποντίων, ωστόσο αγάπησε τον σύλλογο όπως φανερώνει και η ανάρτηση του. Αναλυτικά :

«Θέλω να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ιστορική ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. Πρώτα απ” όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τις όμορφες και δύσκολες στιγμές που περάσαμε και το τεχνικό τιμ που μας κρατούσε δεμένους και ήμασταν μια γροθιά. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Καρατζιοβαλή και ένα μεγάλο μπράβο στην επιτροπή σωτηρίας που μπήκε μπροστά τον Νοέμβριο και έσωσε την ομάδα από την καταστροφή. Είμαι χαρούμενος που υπήρξα κομμάτι της ιστορίας του Απόλλωνα. Εύχομαι η νέα διοίκηση να οδηγήσει την ομάδα εκεί που αξίζει και να εκπληρώσει τα όνειρα του κόσμου του Απόλλων».

Παρελθόν και ο Μωϋσίδης

 

Ο Σεραφείμ Μωϋσίδης μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στο Facebook, θέλησε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του αλλά και το προπονητικό τιμ καθώς από σήμερα το πρωί αποτελεί παρελθόν από τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Ο ίδιος βέβαια, βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες της Β’ Εθνικής αλλά και της Γ ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει παρθεί η απόφαση για τον νέο σταθμό του στην ποδοσφαιρική καριέρα. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Πλέον και επίσημα έκλεισε ο δεύτερος κύκλος μου στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για όλες τις πολύ δυνατές στιγμές που ζήσαμε φέτος και φέραμε εις περας μία χρονιά που φαινόταν χαμένη. Συγχαρητηρία και στο τεχνικό τιμ και σε όσους μας στήριξαν. Εύχομαι η ομάδα να πάει εκεί που της αξίζει…»