Απόλλων Καλαμαριάς: Ηγεσία για δύο

 

Απόλλων Καλαμαριάς: Ηγεσία για δύο

 

Δύο ονόματα μπήκαν στην τελική ευθεία της κούρσας για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπως έγινε γνωστό στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/7).

Υποψήφιοι είναι ο Θεόφιλος Χατζηιωαννίδης (φωτ) και ο Γιώργος Ιωακειμίδης, από τους οποίους ζητήθηκε να προσκομίσουν τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις όσων υπόσχονται.

Η διορία τους είναι μέχρι την Τετάρτη (15/7) ούτως ώστε το Διοικητικό Συμβούλιο να πάρει την τελική του απόφαση και να δώσει το χρίσμα σε όποιον θεωρήσει ως τον πλέον κατάλληλο.

Ο Χατζηιωαννίδης τόνισε πως ακόμα και αν δεν τον βοηθήσει ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, δεσμεύεται ο ίδιος για την οικονομική εξασφάλιση των αναγκών της ομάδας, ποντάροντας στο γεγονός πως τον γνωρίζουν καλά οι φίλαθλοι αλλά και ο γενικότερος οργανισμός των «Ποντίων».

Υποστήριξε παράλληλα πως έχει ήδη συμφωνήσει με 15 παίκτες για να ενταχθούν στο ρόστερ, αλλά και με τον Κώστα Παπαδόπουλο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης, από την πλευρά του, είναι πρωτοεμφανιζόμενος στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και υποστήριξε πως έχει επιχείρηση στη Βουλγαρία και πως είναι ατζέντης ποδοσφαιριστών.

Τόνισε πως πρόθεσή του είναι να εκπονηθεί ένα τριετές πλάνο και πρόσθεσε πως μπορεί να διαθέσει ως μπάτζετ το ποσό των 140.000 ευρώ. Τέλος, πρόσθεσε πως έχει κλεισμένες χορηγίες που θα ενεργοποιηθούν αν αυτός αναλάβει και έχει συμφωνήσει για προπονητή με τον Απόστολο Πάππα.