Απόλλων Καλαμαριάς: Μπουλγκουρίδης και άλλοι πέντε στο ρόστερ

 

 

 

Απόλλων Καλαμαριάς: Μπουλγκουρίδης και άλλοι πέντε στο ρόστερ

 

Τις πρώτες μεταγραφές για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Γιώργο Ιωακειμίδη αναφέρεται:

«Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοινώνει τα ονόματα με τα οποία έχει προφορικά συμφωνήσει τους όρους της συνεργασίας της και τα ιδιωτικά συμφωνητικά θα υπογραφούν εντός της εβδομάδας. Αυτοί είναι οι: Πολιανίδης Βασίλης (γεννηθείς ’94, δεξί μπακ), Γιαξής Παναγιώτης (γεννηθείς ’90, αμυντικό χαφ) Σαπανίδης Γιώργος (γεννηθείς ’89 μεσοεπιθετικός), Προβατίδης Ηλίας (γεννηθείς ’83, μεσοεπιθετικός), Παπακώστας Ευθύμης (γεννηθείς  ’95, δεξί μπακ) Μπουλγκουρίδης Δημήτρης (γεννηθείς ’84, μπακ-χαφ εξτρέμ)».

Παράλληλα, από τη διοίκηση γνωστοποιήθηκε πως είναι κλεισμένοι ακόμη τέσσερις παίκτες, ενώ πως εντός της εβδομάδας θα αφιχθούν και τέσσερις ξένοι!

Να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης, που φόρεσε τη φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα τη σεζόν 2012-2013, επιστρέφει στον Απόλλων μετά από την περίοδο 2011-2012, όταν είχε αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια με την ομάδα της Καλαμαριάς, όταν αυτή κέρδισε την άνοδο της στη Δ Εθνική ενώ στην προηγούμενη θητεία στους Πόντιους (2008-2009) είχε συμβάλει στο να παραμείνει η ομάδα στη Β Εθνική