Απόλλων Καλαμαριάς: Νέο πλάνο θέλει ο Μποτσιβάλης

 

Απόλλων Καλαμαριάς: Νέο πλάνο θέλει ο Μποτσιβάλης

 

Διαφοροποιημένο σε σχέση με το αρχικό, είναι το πλάνο που θέλει να “τρέξει” ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, σύμφωνα με όσα άφησε να εννοηθούν στη συνάντησή του με τον Παναγιώτη Χατζηανδρέα, παρόντων και των Θεόφιλου Χατζηϊωαννίδη και Μάκη Υφαντίδη. Ο επιχειρηματίας προτίθεται να διαθέσει χαμηλότερο μπάτζετ (δεν προσδιόρισε το ύψος του) και να κάνει πιο προσεκτικές κινήσεις για τη στελέχωση της ομάδας, εξαιτίας των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων στη χώρα.

 

Γύρω στις 300.000…

 

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά την επόμενη εβδομάδα και μετά την πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μπάτζετ δεν θα ξεπεράσει τα 300.000 ευρώ, στα οποία ίσως χρειαστεί να συνεισφέρουν κι άλλοι παράγοντες πλην του Μποτσιβάλη.

Αν, λοιπόν, πέσουν και οι υπογραφές, αρμοδιότητες στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα αναλάβουν ο Μάκης Υφαντίδης (έχει καταγωγή από τα Γιαννιτσά) σαν τεχνικός διευθυντής και ο Θεόφιλος Χατζηϊωαννίδης (παλαίμαχος παίκτης του Απόλλωνα) που θα έχει το γενικό κουμάντο.

Στο μεταξύ, για την επόμενη εβδομάδα μετατέθηκε το ραντεβού της διοίκησης του ΜΓΣ με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη, με αντικείμενο συζήτησης τις γηπεδικές εγκαταστάσεις.

 

Φαβορί ο Κώστας Παπαδόπουλος

 

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, το πόστο του προπονητή στον Απόλλωνα της Γ’ Εθνικής θα αναλάβει ο Κώστας Παπαδόπουλος, που αποτέλεσε επί σειρά ετών συνεργάτης του Μάκη Κατσαβάκη, τόσο στους Πόντιους, όσο και σε άλλες ομάδες.