Απόλλων Κρύας Βρύσης – Μία μεταγραφή, μία ανανέωση!

 

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Μία μεταγραφή, μία ανανέωση!

 

Μία πολύ ποιοτική μεταγραφή ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά η διοίκηση του Απόλλων Κρύας Βρύσης, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στην ομάδα θα παραμείνει ο Ημαθιώτης μέσος Παναγιώτης Κίτσας, η ανανέωση του οποίου θα ανακοινωθεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά την προσθήκη, πρόκειται για τον Σέρβο επιθετικό Μίλος Ίβιτς, ο οποίος αγωνιζόταν στη Γιαγκοντίνα της Β Εθνικής Σερβίας, ενώ έχει αγωνιστεί και πάλι στην Ελλάδα με τα χρώματα του Αστέρα Μαγούλας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της μεταγραφής :

«Το Δ.Σ. του Απόλλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού Μίλος Ίβιτς. O 30χρονος υψηλόσωμος (1,92) σέντερ φορ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Γιαγκοντίνα, ομάδα Β΄ Εθνικής Σερβίας. Το βιογραφικό του είναι ιδιαίτερα πλούσιο, αγωνιζόμενος μάλιστα σε γνωστές Ευρωπαϊκές ομάδες : Ερυθρός Αστέρας (2000-2001), Όμπιλιτς (2001-2004), Μλάντι Όμπιλιτς (2004-2006), Ζάρκοβο (2006-2007), Ζελέζινιτσαρ (2007-2008), Πομπέντα Σκοπίων (2008-2009), Μπαλκάν Μάλμε Σουηδίας (2009-2010), Γιαγκοντίνα (2010-2013)».

Η Ελλάδα όμως δεν του είναι άγνωστη ποδοσφαιρικά, αφού πρόπερσι αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο με τα χρώματα του Αστέρα Μαγούλας στη Γ΄ Εθνική.

Να σημειώσουμε ότι τον ποδοσφαιριστή είχε παρακολουθήσει από τον περασμένο χειμώνα η διοίκηση του Απόλλωνα, κάνοντας μάλιστα προσπάθειες να αποκτηθεί την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όταν αγωνιζόταν η ομάδα στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πέλλας, αλλά ο λιγοστός χρόνος των προθεσμιών τότε δεν κατέστησε δυνατή τη μεταγραφή.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές που βρίσκονται σε συζητήσεις, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας την ερχόμενη Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Την ίδια τακτική ακολουθεί η διοίκηση και στις ανανεώσεις των συνεργασιών με τους ποδοσφαιριστές του ήδη υπάρχοντος υλικού της ομάδας που βοήθησαν πέρυσι στην άνοδο της στην Γ΄ Εθνική, τα ονόματα των οπαίων θα ανακοινωθούν και αυτά μέσα στην εβδομάδα, πέρα από αυτά που ήδη έχουν ανακοινωθεί.