Απόλλων Κρύας Βρύσης – Τέλος ο Τομπάζης, αποκτήθηκε …

 

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Τέλος ο Τομπάζης, αποκτήθηκε ο Τσιρλίδης!

 

Δεύτερη αποχώρηση προπονητή στη φετινή σεζόν για τον Απόλλων Κρύας Βρύσης καθώς εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν ο Δημήτρης Τομπάζης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Από τη διοίκηση του ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ανακοινώνεται ότι λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή κ. ΤΟΜΠΑΖΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ μετά την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας. Παραμένει ένας φίλος της ομάδας μας».

Την ίδια ώρα, η ομάδα της Πέλλας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Τσιρλίδη, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Τύρναβο και είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του. Αναλυτικά :

«Από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ανακοινώνεται ότι αποκτήθηκε ο 23χρονος Θεσσαλονικιός επιθετικός ΤΣΙΡΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. Ο Γιώργος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ, στον ΠΙΕΡΙΚΟ, στην PELISTER BITOLA (πρωτάθλημα Σκοπίων) και στον ΤΥΡΝΑΒΟ 2005 από τον οποίο και αποκτήθηκε. Του ευχόμαστε καλωσόρισε στην ομάδα μας με υγεία και πάντα επιτυχίες».