Απόλλων Κρ. Βρ.: Με Πανσερραϊκό το Σάββατο

 

 

 

 

Απόλλων Κρ. Βρ.: Με Πανσερραϊκό το Σάββατο

 

Στην τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασία του έχει εισέλθει ο Απόλλωνα και ήδη ξεκίνησε τα πρώτα φιλικά του παιχνίδια και μάλιστα αρκετά δυνατά.

Μετά το πρώτο φιλικό της περασμένη Κυριακή στην Έδεσσα με τον Πανελευσινιακό (0-1), ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσει το Σάββατο στις 6:30 μ.μ. στον Δημοτικό Στάδιο Κρύας Βρύσης με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, ομάδα επίσης της Football League. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπανώτας δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα αφού επιστρέφει από σήμερα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων ο Γκελοσάνι, και μένει πλέον μόνο ο Καρακάσογλου, που και αυτός πολύ σύντομα θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα.

 

Παραμένει ο εμβληματικός πορτιέρο

 

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει τιμήσει και με το παραπάνω τη φανέλα (πιο σωστό τα γάντια…) του Απόλλων Κρύας Βρύσης, παραμένει για μία ακόμη χρονιά στον σύλλογο.

Η ανανέωση του Παναγιώτη Καρακούτση, αρχηγός και επί πολλά χρόνια υπερασπιστής της εστίας του «Πρίγκιπα του Κάμπου», ανακοινώθηκε πριν λίγο από τη διοίκηση. Αναλυτικά :

«Από το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ανακοινώνεται ότι ανανεώθηκε η συνεργασία με τον αρχηγό και επί πολλά χρόνια τερματοφύλακα της ομάδας ΚΑΡΑΚΟΥΤΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Παναγιώτη καλή χρονιά και πάντα σιδερένιος με επιτυχίες»

 

Οι αλλαγές στο Δημοτικό Στάδιο με πρωτοβουλία του Δήμου

 

Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με την ομάδα, έχει δρομολογήσει την προμήθεια 200 πλαστικών καρεκλών για την τοποθέτησή τους στην κερκίδα του δημοτικού σταδίου, την προμήθεια των υλικών για την κατασκευή των δημοσιογραφικών θεωρείων, καθώς και την ηχητική εγκατάσταση, προϋποθέσεις που ζητάει η Ε.Π.Ο. για να έχει την καταλληλότητα το γήπεδο ώστε να διεξαχθούν αγώνες Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.

Τον συντονισμό των παρεμβάσεων αυτών έχει αναλάβει ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Δ.Ε. Κρύας Βρύσης Παναγιωτίδης Μιχάλης.