ΑΡΗΣ: Όσο υπάρχουν (μαθηματικές) ελπίδες, δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα…

 

ΑΡΗΣ: Όσο υπάρχουν (μαθηματικές) ελπίδες, δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα…

 

Όσο ζω, ελπίζω! Αυτό μόνο μπορούν να κάνουν από εδώ και στο εξής οι παίκτες του Άρη που παραμένουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της ανόδου πάρα την νίκη του Πανσερραϊκού στην Καβάλα.

Αναμφισβήτητα το «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας φάνταζε ως το ιδανικότερο μέρος για να χάσει βαθμούς ο Πανσερραϊκός μετά το Κλεάνθης Βικελίδης και να πάρει στα χέρια του ο Άρης την τύχη του.

Αυτό δεν έγινε, ωστόσο ο Άρης είναι και πρέπει να νιώθει ζωντανός. Ακολουθούν τρία σημαντικά παιχνίδια για τους «κίτρινους» που πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν κι αν χρειαστεί να περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή για να εκμεταλλευτούν ένα στραβοπάτημα του Πανσερραϊκού.

Οι «κίτρινοι» οφείλουν να διαγράψουν από σήμερα κιόλας τη χθεσινή μέρα από την μνήμη τους, να κρατήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και να επικεντρωθούν στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η χθεσινή απογοήτευση για το αποτέλεσμα ενός αγώνα που δεν ήταν στο χέρι τους δεν πρέπει να τους επηρεάσει και να τους αποπροσανατολίσει από το στόχο που έχουν θέσει και δεν είναι άλλος από το απόλυτο νικών μέχρι το τέλος.

Αυτό που απαιτείται τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ηρεμία, ψυχολογική τόνωση που είναι σίγουρο ότι άπαντες στην ομάδα την έχουν ανάγκη και σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, ώστε να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και η συγκομιδή βαθμών.

 

 

 

 

.