Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛ. – Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ 0 – 0

 

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛ. – Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ  0 – 0
 
Αδικούνται οι φιλοξενούμενοι

 

Χωρίς νικητή και με το στείρο 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα, ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μέσα στα Γρεβενά, ανάμεσα στην τυπικά γηπεδούχο Α.Ε. Ποντιω Βατόλακκου και τον Α.Ο. Καρδίας. Αυτό το αποτέλεσμα αδικεί τους Θεσσαλονικείς που έπαιξαν μονότερμα τους γηπεδούχους και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το πρώτο τους «τρίποντο», ενώ στο 86’ το σουτ του Προσκυνητόπουλου αποκρούστηκε από το δοκάρι του Δεληγιάννη που ήταν και ο πολυτιμότερος παίκτης των Ποντίων, καθώς κυριολεκτικά «κατέβασε» τα ρολά στο τέρμα του.

Οι καλύτερες φάσεις

Στο 11’ ο Δούκας από καλό σημείο πλάσαρε άουτ.

Αν και το αποτέλεσμα κρίνετε δίκαιο, η φάση που καθόρισε την έκβαση του παιχνιδιού, ήταν στο 22’ όπου ακυρώθηκε κανoνικό γκολ του Βογδόπουλου από τον 2ο επόπτη Βογιατζή, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις στο 2ο ημίχρονο είχε εσφαλμένες υποδείξεις εναντίον της Α.Ε.Π., η οποία για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έχει παράπονα για παρόμοιες φάσεις.

Στο 50’ σουτ του Χαρίση πέρασε άουτ

Στο 72’ ο Μπλάντος από καλή θέση, δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 85 η κεφαλιά του Τσαγκαλίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 88’ σουτ του Προσκυνητόπουλου βρήκε το οριζόντιο του Δεληγιάννη και κατέληξε άουτ.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μπεκιάρης, Τίκας, Βογιατζής (Καρδίτσας).

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛ. (Μ. Αλεξιάδης): Δεληγιάννης, Καρσιώτης, Μπιμπίρης, Τσαγκαλίδης, Αντωνιάδης (47’ Νεστερόπουλος), Ζολώτας, Χαραλαμπίδης, Μπογδόπουλος (57’ Χαλαζωνίτης), Ζαχαριουδάκης (72’ Ντομάι), Μπιζιώτας, Μπλάντος.

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ (Β. Αλεξόπουλος): Φαρμάκης, Βόσδου (55’ Αγτσίδης), Κοκορώνας, Μπιμπισίδης Γ., Μπιμπισίδης Δ., Γίδαρος, Ξανθόπουλος, Δημητρακόπουλος (68’ Μήτσιος), Δούκας (55’ Κωνσταντινίδης), Χαρίσης, Προσκυνητόπουλος.