Α.Ο. Καβάλας: Νίκησε στο φιλικό την ΑΕΚ Καβάλας με (0-2)

 

 

 

Α.Ο. Καβάλας: Νίκησε στο φιλικό την ΑΕΚ Καβάλας με (0-2) αλλά έδειξε επηρεασμένος από την πολύ σκληρή προετοιμασία

 

Απλά ένα φιλικό προετοιμασίας μπορεί να χαρακτηριστεί και τίποτε περισσότερο, αυτό που έδωσε ο Α.Ο.Κ., το απόγευμα του Σαββάτου (1/8) στο «Βερούλειο» στάδιο με αντίπαλο της ΑΕΚ Καβάλας. Και αυτό γιατί ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης, δύο εβδομάδες από την ημέρα έναρξης της προετοιμασίας στο συγκεκριμένο φιλικό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να έβγαλε ασφαλή συμπεράσματα παρά τη νίκη με σκορ (0-2).

Βέβαια το τελικό αποτέλεσμα, και η νίκη με σκορ (0-2) μάλλον δεν ενδιαφέρει και πάρα πολύ την τεχνική ηγεσία των «Αργοναυτών». Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε στο σκορ στο 34’ όταν με πλασέ ο Παντελίδης έγραψε το (0-1), ενώ στο 51’ ο Μπλιός εκτέλεσε φάουλ και ο Σταματόπουλος που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, με προβολή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-2).

Καλός ήταν ο διαιτητής του φιλικού αγώνα, Θωμάς Νιχωρίτης που είχε βοηθούς του, τους Θεόδωρο Μαλέα και Βαγγέλη Γιοβανάκη. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

ΑΕΚ Καβάλας (Γιάννης Γικόκας): Χαδόλιας, Αντωνάκης, Τομπούλης, Στερνιώτης, Σ. Σεμερτζίδης, Ταταλιάς, Παπαγιάννης, Δεληγιάννης, Πετρόπουλος, Μίτσι, Μπαταλίδης.Αγωνίστηκαν και οι: Μαρκιανίδης, Παντάκας, Ξυλούδης, Ελευθεριάδης, Π. Σεμερτζίδης, Κουζογλίδης, Λευθέρης.

Α.Ο.Κ. (Κώστας Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Ασημάκης, Καρίπογλου, Μπάτζιος, Δελής, Δέντσας, Παππάς, Γρ. Παπαδόπουλος, Παντελίδης, Μπλιός, Πτηνόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Κυφωνίδης, Συνοδινός, Μπρατσιάνι, Μπαντάνης, Θωμαϊδης, Μεταξάς, Σταματόπουλος, Τσάκωνας, Αδαμαντίου, Χρυσαλίδης.