Α.Ο. Καβάλας: «Όμορφο σκηνικό που λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο»

 

Α.Ο. Καβάλας: «Όμορφο σκηνικό που λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο»

 

Mετά το τέλος του αγώνα ο A.O. Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση δίνοντας συγχαρητήρια τόσο στους δικούς του φιλάθλους για την στήριξη και το ήθος που έδειξαν, όσο και σε αυτούς του Πανσερραϊκού. Αναλυτικά:

«Η διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί ολόψυχα τον κόσμο για τη στήριξη στην ομάδα που ήταν πολύ σημαντική παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, και είναι αυτή που χρειάζεται το καραβάκι για να μπορέσει να επανέλθει εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Επίσης, είναι άξιος λόγου και ο αθλητικός πολιτισμός και το ήθος που επέδειξε χειροκροτώντας παρά την πικρία του τόσο τους ποδοσφαιριστές μας που τα έδωσαν όλα για τη νίκη όσο και αυτούς του Πανσερραϊκού ενώ αντίστοιχη ήταν και η συμπεριφορά των φιλοξενούμενων φιλάθλων, σε ένα όμορφο σκηνικό που αν μη τι άλλο λείπει από το σημερινό Ελληνικό ποδόσφαιρο».

 

Βραβεύσεις στο ημίχρονο

 

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, η διοικούσα επιτροπή και ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ απένειμαν τιμητικές πλακέτες στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την άνοδο της στην Α1 κατηγορία, την οποία παρέλαβε ο πρόεδρος Κώστας Παπακωνσταντίνου, στον αστυνομικό διευθυντή Καβάλας, Μάκη Κοσκερίδη για την προσφορά του στην ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος, καθώς και στις ομάδες βόλεϊ κορασίδων και παγκορασίδων του Α.Ο. Καβάλας για την κατάκτηση του τίτλου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ.

 

 

 

.