Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ : Πρόεδρος ο Μήτρας, προπονητής ο Ανυφαντάκης

 

 

 

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ
 
Πρόεδρος ο Μήτρας, προπονητής ο Ανυφαντάκης

 

Εξελίξεις είχαμε χθες το βράδυ στο στρατόπεδο του ΑΟΚ.

Ο Θεόδωρος Μήτρας θα είναι ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ποδοσφαιρικής ομάδας , ενώ στη θέση του προπονητή συνεχίζει ο Κώστας Ανυφαντάκης, αφού οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε όλα.

Οι «αργοναύτες» ανακοίνωσαν ότι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Έλληνα τεχνικό για άλλον έναν χρόνο κι έτσι θα είναι αυτός που θα προσπαθήσει να τους οδηγήσει στην άνοδο στη Β’ Εθνική, καθώς φέτος τερμάτισαν στην 3η θέση του 1ου ομίλου. Αντίθετα, ο βοηθός του, Τάκης Διακάκης, αποχωρεί για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Για προσωπικούς λόγους ο Τάκης Διακάκης δεν θα είναι βοηθός του στον πάγκο της ομάδος μας για την ερχόμενη περίοδο και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

 

Μεταγραφικός στόχος ο Φώτης Δουμάνης

 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο ΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αριστερού πλάγιου επιθετικού Φώτη Δουμάνη που πέρσι αγωνίστηκε στην Επισκοπή ομάδα που προπονούσε ο Κώστας Ανυφαντάκης.

Την σαιζόν 2013 – 2014 έπαιξε με τα χρώματα του Ορφέα Ελευθερούπολης όπου πριν με προπονητή τον Στέλιο Κατρακυλάκη είχε πάρει μεταγραφή για την SKΟDA ΞΑΝΘΗ.

 

 

 

 

.