Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ – ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 1 – 0

 

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ – ΕΒΡΟΣ    ΣΟΥΦΛΙΟΥ  1 – 0
 
Έναρξη με το δεξί

 

Ο ΑΟΚ ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα, σ` ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο  έχοντας την υπεροχή και στα 90 λεπτά του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κ. Ανυφαντάκη είχε την κατοχή της μπάλας, την υπεροχή, πίεσε την αντίπαλη άμυνα και κατάφερε να προηγηθεί με τον Μπρατσιάνι. Στο ίδιο διάστημα το Σουφλί πρόσεξε τα νώτα του και είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα του. Στο β’ το σκηνικό δεν άλλαξε με τον ρυθμό όμως να πέφτει και το 1-0 να παραμένει.

 

Φάσεις και γκολ

 

**Στο 3ο λεπτό σουτ του Δουμάνη απέκρουσε ο Θυμνιανίδης.

**Στο 12ο λεπτό ο Χάρης Παππάς βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, προσπάθησε να πλασάρει τον Θυμνιανίδης περνώντας την μπάλα από πάνω του, όμως αυτός έδιωξε με εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ.

**Στο 30’ σέντρα του Δουμάνη, κεφαλιά του Καζάκη, εξουδετέρωσε ο Θυμιανίδης.

**Στο 37’ εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Καζάκη απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Σουφλίου, η μπάλα έφτασε στον Μπρατσιάνι που από κοντά έκανε το 1-0.

**Στο 67’ χαμένη ευκαιρία από κοντά του Παππά.

**Στο 72’ σουτ του Λίτσκα άουτ.

**Στο 83’ παραλίγο αυτογκόλ του  Μπάμνιου όμως απέκρουσε ο Θυμνιανίδης.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Κιγιτζή, Σαμουρκασίδης και Γκιόση (Θράκης).

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Κ. Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Μπαντάνης, Μαργαρίτης, Λιόλιος, Δέντσας, Γ. Παπαδόπουλος, Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι (84’ Α. Παπαδόπουλος), Δουμάνης (65’ Κανούλας), Καζάκης (76’ Πτηνόπουλος).

ΕΒΡΟΣ  ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μπ. Χρυσοστομίδης): Θυμνιανίδης, Χατζάκος (76’ Λίτσιος), Μπάμνιος, Λειβαδιώτης, Φραγκούλης, Χιζανασβίλι, Ευφραιμίδης (53’ Δραγανίδης), Μέρτικας (51’ Εμρέ), Αβογιάν, Ζυγκερίδης,  Λίτσκας.