Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1 – 1 5η σερί ισοπαλία η Καρδία

 

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ  1 – 1

5η σερί ισοπαλία η Καρδία

 

Με την «πλάτη στον τοίχο» από το πολύ γρήγορο γκολ που δέχθηκε, έπαιζε ο Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Μηχανιώνας, στην αναμέτρηση που έδωσε με τον ΑΟ Καρδιάς αλλά παρά το ότι ήταν καταιγιστικός, αναδείχθηκε ισόπαλος με (1-1).

Η πρώτη του Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο των “Αργοναυτών” ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο από το γρήγορο γκολ της ΑΟ Καρδίας αλλά ωστόσο οι παίκτες του Α.Ο.Κ. που έπαιξαν φουλ επίθεση, προσπάθησαν για την μεγάλη ανατροπή πιέζοντας ασφυκτικά την άμυνα των γηπεδούχων. Τελικά έμεινε στο (1-1) και αν υπήρχε μία

ομάδα που έπρεπε να κερδίσει αυτός ήταν μόνο ο Α.Ο.Κ.. Πάντως σε ένα ακόμη εκτός παιχνίδι οι καβαλιώτες φίλαθλοι στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας και έδωσαν δυναμικό παρόν.

Το παιχνίδι

Πριν καλά – καλά συμπληρωθεί το 1′ είχαμε την ψυχρολουσία για τον Α.Ο.Κ. όταν ο Ξανθόπουλος μετά από γέμισμα με πλασε έγραψε το (1-0). Στο5’, στο 6’ και στο 22’ οι Μπρατσιάνι, Παβίσεβιτς και Παππάς έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια αφού τα σουτ που έπιασαν δεν βρήκαν τον στόχο τους. Στο 49′ ο Παβίσεβιτς ανατράπηκε από τον Βόσδου αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και στο 59′ ο Αθανασίου λειτούργησε με έξοχο τρόπο στο δυνατό σουτ από τον Χαρίση. Στο 64′ ο Α.Ο.Κ. έφερε το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Παππάς έβγαλε σέντρα και από κοντά ο Λαδάκης με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το (1-1). Στο 85′ τα σουτ των Παππά και Λαδάκη δεν βρήκαν τον στόχο τους και στο 89′ από το κόρνερ του Παππά η κεφαλιά του Δέντσα έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Κιγιτζή (Θράκης), Έμπλιουκ, Κούλα (Ξάνθης).

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ (Β. Αλεξόπουλος): Φαρμάκης, Βόσδου, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης Γ., Μπιμπισίδης Δ., Γίδαρος, Ξανθόπουλος, Στεφανίδης (51’ Μάντζιος), Κωνσταντινίδης (65’ Αγτζίδης), Χαρίσης (72’ Τόπτσης), Προσκυνητόπουλος

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Α. Διγκόζης): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Δέντσας, Λαδάκης, Παππάς, Κασαπάκης (37’ λ.τ. Γρ. Παπαδόπουλος), Λίτσκας (46’ Μπλιός), Μπρατσιάνι (78’ Μαντάνης), Παβίσεβιτς.