Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2 – 1

 

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ  2 – 1
 
Με Ξανθόπουλο η ανατροπή

 

Ολική επαναφορά για την Καρδία, που «γύρισε» την εις βάρος της κατάσταση με τον Εορδαϊκό, κερδίζοντας 2-1 στους Νέους Επιβάτες, μετά από δυο σερί ήττες. Αυτός ήταν ο παρθενικός «άσος» για την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξόπουλου φέτος, μετά από πέντε ανεπιτυχείς απόπειρες. Οι «λιγνιτωρύχοι», που διατύπωσαν παράπονα για τη διαιτησία και βρέθηκαν προτελευταίοι, προηγήθηκαν στο 12΄, στην πρώτη ευκαιρία με πλασέ του Βλαδίκα σε αντεπίθεση. Στη συνέχεια πήρε το… όπλο ο Μιχάλης Ξανθόπουλος, με δυο γκολ, για το 1-1 των «πράσινων» στο 32΄ με σουτ (μετά από πρώτη επέμβαση του Στόικου σε φάουλ του Αγτζίδη) και στο 37΄ με ατομική ενέργεια και αφού πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ (2-1 σε ανοιχτό τέρμα). Ευκαιρίες για την Καρδία έχασαν οι Αγτζίδης (55΄, 88΄), Δούκας (66΄), Προσκυνητόπουλος (92΄) και για την Πτολεμαϊδα οι Ίβιτς (55΄), Βλαδίκας (82΄).

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Τσαπάρας, Κρυωνάς, Αναστασιάδης (ΕΠΣ Σερρών).

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ (Β. Αλεξόπουλος): ΦΑΡΜΑΚΗΣ, Βόσδου (28’ λ.τ. Δούκας), Κουκουρώνας, Δ. Μπιμπισίδης, Γ. Μπιμπισίδης, ΓΙΔΑΡΟΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ (82’ Πιαστόπουλος), ΑΓΤΖΙΔΗΣ, Κωνσταντινίδης (70’ Μητσιός), Μαυρής, Προσκυνητόπουλος.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Γ. Κουλίδης): ΣΤΟΪΚΟΣ, Λιάπτσης, ΣΑΒΒΙΔΗΣ, Λιάμης, Μπαλίτσας, Περσίδης, Μπίκος, Νικολαϊδης, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ (74’ Μαυροματίδης), ΒΛΑΔΙΚΑΣ (74’ Τσιχράτζε), Ίβιτς.