Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ – ΟΡΦΕΑΣ PUMA ΞΑΝΘΗΣ 0 – 0

 

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ – ΟΡΦΕΑΣ PUMA ΞΑΝΘΗΣ  0 – 0
 
Έλειπε μόνο το γκολ

 

Ανώτερος ο ΑΟ Καρδίας στην… άγνωστη Μηχανιώνα (ούτε προπόνηση, ούτε φιλικό στην έδρα του Ποσειδώνα) «σκάλωσε» στο 0-0 με τον Ορφέα Ξάνθης, παρουσία 500 θεατών. Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξόπουλου, στο πρώτο ιστορικό… ραντεβού σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής, είχε ευκαιρίες για τη νίκη, αλλά ήταν «φλύαρη» και νευρική, ενώ και ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Ρούφος, ήταν σε καλή μέρα. Για τους «πράσινους» απείλησαν οι Δημητρακόπουλος (25΄), Χαρίσης (29΄), Στεφανίδης (41΄), αλλά ο πορτιέρο των Θρακιωτών ήταν σε ετοιμότητα. Στο 32΄ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Προσκυνητόπουλου για την Καρδία, που απειλήθηκε μόνο στο 55΄, σε αντεπίθεση του Ορφέα με τον Πασχαλάκη, που σούταρε στον Φαρμάκη. Στο νοσοκομείο Μηχανιώνας για ράμματα στο κεφάλι μετέβη ο Δημητρακόπουλος.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Σκουλάς, Ζιγκερίδης, Καμπούρης(Σερρών).

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ (Β. Αλεξόπουλος): Φαρμάκης, ΒΟΣΔΟΥ, Κουκουρώνας (72΄ Δούκας), Δ. Μπιμπισίδης, Γ. Μπιμπισίδης, Ζαχαράκης, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, Στεφανίδης (55΄ Κωνσταντινίδης), ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (82΄ λ.τ. Μητσιός), ΧΑΡΙΣΗΣ, Προσκυνητόπουλος.

ΟΡΦΕΑΣ PUMA ΞΑΝΘΗΣ (Μ. Μπογιατζίδης): Ρούφος, Τορομανίδης, Τσαμπάζ Χαλίλ, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μόσχος (71’ Μελισσόπουλος), Ξαντινίδης (46’ Μπουνταγκίδης), Καραγκιόζης Γ., Πασχαλάκης (75’ Χαραλαμπίδης).