ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ Ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ


85 φωτογραφίες του αγώνα AKΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΑΕ ΚΥΡΓΙΩΝ  θα δείτε εδώ…..απαγορεύεται η δημοσίευση έστω και μερικώς σε εφημερίδες

 

ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ Ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

 

Στους ρυθμούς του Χριστιανίδη

 

Επιβεβαιώνοντας τη βελτιωμένη αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται, ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου κέρδισε τα Κύργια και σταθεροποιήθηκε στη μέση της βαθμολογίας. Αξίζει να σημειωθεί πως με τον Γιώργο Μιχαηλίδη στα τελευταία 5 παιχνίδια στον πάγκο, το Νευροκόπι μετρά 3 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Το χθεσινό ματς ήταν μέτριο, οι γηπεδούχοι είχαν ως ελαφρυντικό ότι λόγω της κακοκαιρίας η προετοιμασία όλη την εβδομάδα έγινε μετ΄ εμποδίων. Οι φιλοξενούμενοι του Σωτήρη Σαρίδη προσπάθησαν κυρίως αμυντικά και άντεξαν ένα ημίχρονο. Σε πρόσωπο της ημέρας για τον Ακρίτα αναδείχθηκε ο 22χρονος Χρήστος Χριστιανίδης, που μπήκε αλλαγή στο β΄ μέρος και με δικό του χατ-τρικ, οδήγησε την ομάδα στην πολύτιμη νίκη. Ο Χριστιανίδης που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στη γενέτειρά του, το Νευροκόπι, «χτύπησε» στο 52΄ (με εύστοχο πέναλτι, σε χέρι αμυντικού), στο 77΄ (με δυνατό σουτ, προηγήθηκε «βαθιά» μπαλιά του Κατσακίδη και λάθος της άμυνας) και στο 90΄ (από πάσα του Αγάπωφ, στην αντεπίθεση). Καλή η διαιτησία του Κώστα Κοτσάνη (Άννα Χαραλαμπίδου, Αλέξανδρος Παρασκευούδης). Πριν από τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων της βραζιλιάνικης Σαπεκοένσε, στην πρόσφατη αεροπορική τραγωδία.

ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: Χαριζάνοφ, Πετρίδης (74΄ Κατιρτσίδης), Χατζηλαζαρίδης, Κατσακίδης, Μουσμουλίδης, Οικονομίδης, Αγάπωφ, Βασιλειάδης, Τσενεκλίδης, Κεσόπουλος (67΄ Μουζενίτοφ), Τολμαϊδης (46΄ Χριστιανίδης).

ΚΥΡΓΙΑ: Τζιαμούζας, Πρίτσιου (70΄ Ισαακίδης), Τουλκερίδης, Τανίδης (48΄ Καγγελλίδης), Αρβανιτίδης, Ζεκερίδης, Σουβλέρης, Πουγιούδογλου, Βέργος, Λιόντας, Παπαδόπουλος.

 

 

ΜΑΚΗΣ ΜΕΛΙΔΗΣ