Βυζ. Κοκκινοχώματος: Έθεσαν στόχο την άνετη παραμονή

 

 

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Έθεσαν στόχο την άνετη παραμονή

 

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (20/7) το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ενόψει της νέας χρονιάς στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας.

Στην πρεμιέρα των έδωσαν το «παρών» και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και δη οι Γκόγκας, Γαλακτερός, Ασλανίδης, Ματεντζίδης, Μπελίτσας, Καγκελίδης, Τιγγιρίδης, Τσότρας και ο τελευταίος Μιχ. Ηλίας. Προπονητής του Βυζαντίου είναι ο Δημήτρης Μαγκαφίνης και συνεργάτες του οι κ.κ. Μουτάκης και Γεωργιάδης.

Ο πρόεδρος του Βυζαντίου, Τούλης Τσίλογλου, ανέφερε στις δηλώσεις του τα εξής: 

«Ο φετινός στόχος είναι να φτιάξουμε μια ομάδα, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα πετύχει μια πιο άνετη παραμονή. Θέλουμε να τελειώσουμε θετικά τις υποθέσεις των Καρλόπουλου, Τσίλογλου και Δαγκούλη, ενώ ίσως έρθουν 2-3 παιδιά ακόμη. Έχουμε χρόνο. Φέτος, το χωριό βοηθάει από πολύ νωρίς την προσπάθεια. Δεν έχει καμιά σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αν ο κόσμος του χωριού είναι δίπλα στην ομάδα, τότε αυτή δε φοβάται κανέναν».

Θα θυμίσουμε πως την ερχόμενη Παρασκευή (24/7) το Βυζάντιο διοργανώνει ποντιακό γλέντι στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος, με καλεσμένο το νικητή του «The voice 2» Κώστα Αγέρη. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ με τιμή εισόδου 5 ευρώ.