Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: υποψήφιος ο Βακιρτζής

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος:
 
Σε αναμονή το θέμα του προπονητή, υποψήφιος ο Βακιρτζής

 

Δεν υπήρχε χθες κάποια εξέλιξη όσον αφορά το θέμα του προπονητή, στο στρατόπεδο του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος.

Ο Κώστας Βακιρτζής εξακολουθεί να είναι βασικός υποψήφιος, χωρίς όμως επί του παρόντος, να έχει γίνει το καθοριστικό ραντεβού.  Αυτό δεν το αποκλείουμε, να γίνει την εβδομάδα που διανύουμε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι προπονήσεις γίνονται κάτω υπό την επίβλεψη, του Διονύση Μουτάκη, ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε για το ματς που πέρασε στην Κρύα Βρύση: «Κυριάρχησε το πάθος και  η δύναμη από τους ποδοσφαιριστές, των δυο ομάδων. Δεν μας πήρε από κάτω, το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε. Επιβάλαμε το ρυθμό μας και πετύχαμε την ισοφάριση, ενώ στη συνέχεια είχαμε και 2-3 ευκαιρίες.  Στην επανάληψη, παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι του αντιπάλου. Δε βάλαμε τη μπάλα κάτω. Χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα από ένα κόρνερ, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, από μια αδράνεια της άμυνας. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Είμαστε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να διορθώσουμε άμεσα τη βαθμολογική μας συγκομιδή, εκτός έδρας».

Για το πόσο επηρέασε την ομάδα, η παραίτηση Μαγκαφίνη, είπε τα εξής: « Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Όλοι μας,  έπρεπε να κοιτάξουμε, να σκεφτούμε αμέσως το ματς με την Κρύα Βρύση.  Είναι δύσκολο πράγμα να χάνεις τον προπονητή σου, όταν ξεκινάς μαζί του, την προετοιμασία. Πρέπει όμως να κοιτάζεις και στο ποδόσφαιρο, την επόμενη μέρα. Εγώ ετοίμασα την ομάδα, αλλά το θέμα του προπονητή, είναι της διοίκησης»

 

 

.