Βυζάντιο : Παίρνει μπρος με Τούλη και προπονητή τον Μαγκαφίνη

 

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Παίρνει μπρος με Τούλη και προπονητή τον Μαγκαφίνη

 

Ο Τούλης Τσίλογλου φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει στα διοικητικά της ομάδας. Μάλιστα δεν αποκλείουμε να παραμείνει στη θέση του προέδρου (τα σενάρια για Γιώργο Ιωακειμίδη, έχασαν πολύ έδαφος).  Μάλιστα ήδη έχει αρχίσει τις κινήσεις για τη νέα χρονιά.  Είναι βέβαιο ότι ο Δημήτρης Μαγκαφίνης θα συνεχίσει στη θέση του προπονητή. Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, πριν από μερικές μέρες.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα ότι ο Μαγκαφίνης είναι υποψήφιος για τον Πανηλειακό, δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.

Από εκεί και πέρα στο ρόστερ της ομάδας, θα μείνουν πολλοί από τους περσινούς παίκτες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι: Δαγκούλης, Αγτζίδης, Μουσικάκης, Αποστόλου, Καζαντζίδης, Κεφαλάς, Ελευθεριάδης.

Δε θα συνεχίσουν ο Παπαδόπουλος, ο Πόπτσης, ο Αγγελίδης και ο Ντομί.   Ο  Κουμπρόγλου είναι μέσα στα πλάνα του Μαγκαφίνη ενώ παίζει η παραμονή του Ταχματζίδη και του Μουρατίδη.

Ο Μαρκόπουλος ήδη έχει φύγει για τον Πανθρακικό και στη θέση του, το Βυζάντιο, καλείται να βρει έναν πολύ καλό σκόρερ.

Επίσης η ομάδα του Κοκκινοχώματος, είναι σίγουρο, ότι θα κινηθεί για την απόκτηση ενός η δυο τερματοφυλάκων.  Επίσης θα αποκτηθούν 3-4 παίκτες ενδεκάδας.

Για τους παίκτες μέσα από το χωριό, θα παραμείνει ο Τσίλογλου αν δεν κάνει το άλμα για ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας ενώ ο Μπατάκογλου έχει φύγει για τον Ορφέα. Ερωτηματικό με τον Γιάννη Σαουλίδη που είναι στόχος αρκετών ομάδων, της Α` κατηγορίας της ΕΠΣΚ.

 

Θέλει να κρατήσει τον Καρλόπουλο

 

Το Βυζάντιο φυσικά θέλει να κρατήσει τον Κύδωνα Καρλόπουλο, που τη σεζόν που πέρασε είχε εξαιρετική παρουσία, ειδικά στο β` γύρο.

Δεν είναι εύκολη η περίπτωση του. Ο Καρλόπουλος είναι μεταγραφικός στόχος και άλλων ομάδων.  Μάλιστα ίσως και πιο πάνω κατηγορίας. Ο ίδιος πάντως δε θα έλεγε όχι να συνεχίσει στο Βυζάντιο αν ρυθμιστούν κάποια πράγματα.

Το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη και θα είναι καλή για το Βυζάντιο, να συμφωνήσει με τον Καρλόπουλο.