ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ – Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ 4 – 4

 

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ – Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ  4 – 4

 

Πρόσφεραν γκολ και θέαμα

 

Η αναμέτρηση του Βυζαντίου με την Κοζάνη, ήταν πραγματικά συγκλονιστική.

Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, 8 γκολ αλλά και πολλές φάσεις.  Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν  με τον καλύτερο τρόπο, τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων που όμως κατέθεσαν ψυχή, κυνηγώντας συνέχεια το σκορ και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Κεφαλά.

 

Το γκολ του αγώνα

 

19` Σουτ Τραυλού από πλάγια θέση, το 0-1.

22` Μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή , ο Γιουβανέλης με σούτ το 0-2.

27` ανατροπή Κεφαλά από Ηλία  Τσικόπουλο, σφυρίζεται  πέναλτι. Εκτελεί ο Κεφαλάς για το 1-2.

33` Με ατομική προσπάθεια και σουτ του Γιάννη Τσικόπουλου το 1-3.

40` Φάουλ του Μπονέρη, κεφαλιά του Κεφαλά, το 2-3.

65` Ανατροπή του Καρλόπουλου, από τον Τζόρτζεβιτς, σφυρίζεται πέναλτι. Εκτελεί ο Κεφαλάς για το 3-3.

75` ο Αλμπάνης με πλασέ μετά από ολιγωρία της άμυνας, το 3-4.

77` Με σουτ ο Τερζίδης μέσα από την περιοχή  το 4-4. Προηγήθηκε σουτ  του Καρλόπουλου και προσωρινή απόκρουση του Τζόρτζεβιτς.

 

Οι ευκαιρίες του αγώνα

 

Για το Βυζάντιο: Στο 43` από τα 3 μέτρα, πλασέ του Παντελίδη, έσωσε ο Τζόρτζεβιτς.

Στο 50` κεφαλιά του Κεφαλά, από πολύ κοντά στα χέρια του τερματοφύλακα.

Στο 57` από φάουλ του Καρλόπουλου, κεφαλιά του Μπονέρη, δεν προλαβαίνει ο Κεφαλάς από τη μικρή περιοχή.  Στο 63` εντυπωσιακό σουτ, στον αέρα του Αποστολίδη, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 69` ο Παντελίδης αστοχεί από πολύ κοντά.

Για την Κοζάνη: Στο 1` οριζόντιο δοκάρι του Γ. Τσικόπουλου με πλασέ, στη συνέχεια σουτ του Χαματάι, σωτήρια προβολή του Γαλακτερού. Στο 15` αστοχεί με πλασέ ο Γιάννης Τσικόπουλος. Στο 55` από πολύ κοντά σουτ του Χαματάι, σώζει ο Καγκελίδης.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Σιδηρόπουλος, Τερζόπουλος, Κίτσος (ΕΠΣ Έβρου).

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Γ. Ιωαννίδης): Καγκελίδης, Περσίδης, Γαλακτερός, Πόπτσης, Τουνγκελίδης (39’ Παντελίδης), Αποστόλου, Κεφαλάς, Καρλόπουλος, Αποστολίδης, Μπονέρης (82’ Κονσταντίνι), Τερζίδης (88’ Μ. Δημητριάδης).

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Γ. Παρασκευάς): Τζόρτζεβιτς, Ηλίας, Τραυλός, Ταχιάς, Γιουβανέλης (48’ Δινοβίτσης), Η. Τσικόπουλος, Γ. Τσικόπουλος, Τσαγκαλίδης (73’ Αλμπάνης), Βουτσιώτης, Χαματάι (58’ Καπετάνος).

 

Δυο μεταγραφές το Βυζάντιο

 

Το Βυζάντιο προχώρησε στην απόκτηση του μέσου, Γκιόργκι Ντιμιτρόφ από τη Φαρκαδόνα που μάλιστα ήταν στο γήπεδο και παρακολούθησε το ματς με την Κοζάνη. Επίσης απέκτησε τον Γρηγόρη Τοπάλη που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και έχει αγωνιστεί σε Επανομή, Επισκοπή, Βατανιακό, Μακεδονικό και πιο πρόσφατα σε Λαγκαδά.