ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧ … Χωρίς Ιωαννίδη στον πάγκο

 

 

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ
 
Χωρίς Ιωαννίδη στον πάγκο

 

Ο προπονητής του Βυζαντίου αναχωρεί για τον Πειραιά, προκειμένου να συμμετέχει σε σχολή προπονητών για το δίπλωμα Uefa C, οπότε χάνει το παιχνίδι της Κυριακής με την Κοζάνη.

Χρέη προπονητή στην κρίσιμη Κυριακάτικη αναμέτρηση θα εκτελέσει ο βοηθός του και γυμναστής της ομάδας, Γιάννης Καρακότσαλης που στην αρχή της περιόδου, ήταν προπονητής στο Βρασίδα της Νέας Περάμου. Ο Ιωαννίδης θα επανέλθει, στον πάγκο της ομάδας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αφού μεσολαβεί και το ρεπό, με τον Εθνικό Σερρών.

Ο Γιάννης Καζαντζίδης συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με την Καλαμαριά και θα απουσιάσει την Κυριακή με την Κοζάνη. Όπως και ο Μανώλης Τσίλογλου που θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Το ίδιο ισχύει και για τον Δαγκούλη. Αντίθετα επανέρχονται από τιμωρία, ο Μουσικάκης και ο Κάπατζης, που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Τη θέση του Καζαντζίδη, στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας, διεκδικεί ο νεοαποκτηθέντας Χριστοφορίδης που αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις.

Το Βυζάντιο μετά την αποχώρηση του Αργύρη Μπαρέτα στον Πανσερραϊκό, είναι έτοιμο να κάνει δυο μεταγραφές, ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε. Θα είναι παίκτες για τη βασική ενδεκάδα.