Γηπεδική εξέλιξη στην Καβάλα

 

Γηπεδική εξέλιξη στην Καβάλα

 

Ο Δήμος Καβάλας παραχώρησε το γήπεδο του Κρυονερίου στον ΑΟΚ.

Σαφώς αποτελεί μια πολύ καλή είδηση. Διευκολύνει την ομάδα, τόσο στις προπονήσεις, όσο και σε κάποια φιλικά.

Σημειώνουμε ότι ο ΑΟΚ, χρησιμοποιούσε το γήπεδο του Κρυονερίου την εποχή του Μάκη Ψωμιάδη, στη Σουπερ Λιγκ. Αυτός τότε είχε προχωρήσει σε αρκετές εργασίες, βελτίωσης των χώρων του σταδίου.

 

Κυριακή το δεύτερο τεστ

 

Το επόμενο φιλικό του ΑΟΚ, θα διεξαχθεί στο Βώλακα Δράμας, με αντίπαλο την ομάδα του Πανθρακικού, όπου προπονητής είναι ο Κώστας Ανυφαντάκης.

Είναι ένα τεστ, όπου προσφέρεται για εξαγωγή συμπερασμάτων, αφού η ομάδα της Κομοτηνής θα παίξει τη νέα σεζόν, στη Β` Εθνική.

Μέχρι την Κυριακή, δεν αποκλείουμε ο ΑΟΚ να έχει κάνει μια ακόμη μεταγραφή, που αφορά κυρίως τη θέση του σέντερ φορ.  Το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη.  Η σκέψη και για δεύτερη μεταγραφή πάντα υπάρχει στο μυαλό των διοικούντων αλλά φυσικά και του προπονητή.

 

Προπόνηση πρωί και απόγευμα

 

Μετά το Κυριακάτικο ρεπό, χθες οι παίκτες του ΑΟΚ, προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα. Το ίδιο έγινε και σήμερα.

Επανήλθε ο Μηνάς Πτηνόπουλος που ήταν ο μοναδικός που δεν αγωνίστηκε απέναντι στην ΑΕΚ, λόγω του ότι παντρευόταν ο αδελφός του.

 

Εισιτήρια διαρκείας  2016-17

 

H Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει τις τιμές των καρτών οικονομικής ενίσχυσης (διαρκείας) για την αγωνιστική περίοδο 2016-17, τα οποία και θα ισχύουν μόνο για τους αγώνες πρωταθλήματος.  Η διάθεση τους ξεκινάει την Τρίτη 2 Αυγούστου από τα σημεία που αναφέρονται παρακάτω ενώ οι τιμές για τα απλά εισιτήρια των αγώνων πρωταθλήματος θα είναι 5€ (γυναίκες, φοιτητές), 10€ (άντρες), και για τα φιλικά θα ισχύει γενική είσοδος 5€.

ΘΥΡΕΣ12-1-2

70 €  για τους άντρες και 35 € για τις γυναίκες και τους φοιτητές*.

 

ΘΥΡΕΣ6&8

100€για τους άντρες και 50 € για τις γυναίκες και τους φοιτητές*.