Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
Δράμα – Ξάνθη στην 4η στροφή

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

Δράμα – Ξάνθη στην 4η στροφή

Αντιμέτωπες τίθενται οι ομάδες της Δράς και της Ξάνθης, στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, καθώς η Δόξα Δράμας υποδέχεται τον πρωτοπόρο Άρη Αβάτου και ο Πανδραμαϊκός ταξιδεύει στην Ξάνθη όπου αντιμετωπίζει τον Τοπικό Ορφέα. Όλο το πρόγραμμα και οι τριπλέτες των διαιτητών είναι:

Nέστος Χρυσούπολης-Μ.Α Ορφανίου

Κωστούλας (Άρτας), Δανδανόπουλος-Κεχαγιά (Ξάνθης)

 

Ένωση Αλεξανδρούπολης-Θερμαϊκός

Παρχαρίδης, Σιαμάνης-Κοτανίδου (Δράμας)

 

Δόξα Δράμας-Άρης Αβάτου

Κόκκινος (Χαλκιδικής),  Γούτας-Κίκας (Χαλκιδικής)

 

Αναγέννηση Πλαγιάς-Απόλλων Παραλιμνίου

Τομαράς, Καρακασίδης (Θράκης)-Σπάρταλης (Ξάνθης)

 

Ορφέας Puma Ξάνθης-Πανδραμαϊκός

Στρατούδης (Έβρου), Γκιόσι (Θράκης)-Τερζόπουλος (Έβρου)

 

Εθνικός Σοχού-Αγροτικός Αστέρας

Σιδηρόπουλος, Αρέστης-Κεσισόγλου (Πέλλας)

 

Η αποστολή του Άρη Αβάτου

Με ιδανική ψυχολογία μετά το απόλυτο 3Χ3 και το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του, ο Άρης Αβάτου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ιστορική Δόξα Δράμας. Ο Κώστας Μπεδρελής επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές με στόχο άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα: Κασκαντάμης, Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Νταφόπουλος, Χατζηπαπάς, Παναγιωτίδης, Κουτσούμπας, Χασάνογλου Σιμάρ, Τενεκές, Λεωντσάκος, Ψεμματάς, Φούντας, Βαφειάδης, Κωσταρέλης, Κοντογιαννίδης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Μελισσόπουλος, Καρατλίδης, Ευαγγέλου.

Η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης

Την Κυριακή στις 15:00 ο Ορφέας Ξάνθης υποδέχεται τον Πανδραμαϊκό σε ένα παιχνίδι απαιτήσεων και για τους δύο αντιπάλους. Ο Μπάμπης Χατζημεστής για το δεύτερο εντός έδρας ματς, επέλεξε από τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του, τους παρακάτω: Γιουργούσης, Μανιάς, Τολμίδης, Μαυρόπουλος, Αχμέτ, Βρίγκος, Κριεζής, Κουκουρίγκος, Μουμίνογλου, Χιντ, Παπαδόπουλος, Καραγκιόζης, Σουκρή, Ιωαννίδης, Μελισσόπουλος, Γκασιμπαγιαζίδης, Τσίμπλας, Γαλανός, Τορομανίδης, Παπαδάκης, Βουλγαρίδης.

 

 

Comment here