Γ. Κερλίδης: «Να ζητήσουν συγγνώμη»

 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ
 
Γ. Κερλίδης: «Να ζητήσουν συγγνώμη»

 

Δριμεία επίθεση κατά του Απόλλωνα Καλαμαριάς εξαπέλυσε ο Γιάννης Κερλίδης.

Ο προπονητής του Καμπανιακού μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Δόξας με 1-0 δεν στάθηκε στο ματς. Τουναντίον ήταν λάβρος κατά των Ποντίων, απαιτώντας τους «να ζητήσουν συγγνώμη».

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Τις τελευταίες τρεις βδομάδες ζούμε πράγματα που είναι κατευθυνόμενα και δεν μας εκφράζουν καθόλου. Στις δηλώσεις μου έχω κάνει σκέψεις πολλές για το αν θα πρέπει να μιλήσω για ποδόσφαιρο ή για όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν. Το έφερε έτσι η τύχη, ώστε τα δύο επίσημα παιχνίδια του Φεβρουαρίου να είναι κόντρα στον Απόλλωνα και τη Δόξα στην έδρα μας. Το παιχνίδι με την Καλαμαριά, δυστυχώς, ήταν τέτοιο με την εξέλιξη του και όσα έλαβαν χώρα που μετά τη λήξη του δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε ποδοσφαιρικές δηλώσεις. Το παιχνίδι με την Δράμα είναι ακριβώς το αντίθετο. Είμαι σαφής σε αυτό που λέω και θα το πω ευθέως.

Όλοι αυτοί οι κύριοι που δημιουργούν αυτή την αναταραχή, αυτό το κακό κλίμα στη Γ’ Εθνική, μέσα στην οποία τα περισσότερα πράγματα πρέπει να είναι όπως ο Καμπανιακός, που αποπνέει υγεία. Μια υγεία που δεν μπορεί να την ανακόψει κανείς. Σε εκείνο το παιχνίδι δεν έκανα καμία ποδοσφαιρική δήλωση και το ίδιο θα κάνω τώρα, διότι θέλω να καταγγείλω ορισμένα πράγματα.

Αν εσείς κύριοι ξοδεύετε πολλά χρήματα είναι δικαίωμα σας, όπως και να έχετε μπάτζετ όσο είναι όλη η υπόλοιπη Γ’ Εθνική. Αν εσείς νομίζετε ότι κάποιοι κυνηγούν εσάς πάλι είναι δικαίωμα σας. Δεν έχετε δικαίωμα να βάζετε σε αυτό το παιχνίδι εμάς. Εμείς είμαστε αγνοί άνθρωποι. Αν μη τι άλλο εμείς αν φύγουμε με σκυμμένο κεφάλι, αν χάσουμε, η στεναχώρια μας μεγαλώνει περισσότερο. Είπα πριν ότι εμείς είμαστε πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσοι. Θέλετε να το δεχτείτε, δεχτείτε το.

Παίζοντας με μία ομάδα που έχασε -και εκεί είναι η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων- κάναμε το απλό. Σφίξαμε τα χέρια, είπαμε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον και καλή συνέχεια και τελειώσαμε. Το πιο απλό και το πιο όμορφο πράγμα στο ποδόσφαιρο. Την προηγούμενη εβδομάδα μας κανιβαλίζανε, κάποιοι γίναμε κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαστε 47 χρόνια τώρα και κοιτούσαμε πίσω μας μη συμβεί κάτι.

Αυτό έζησε κι ο διαιτητής του αγώνα, που ήταν άριστος στο ματς. Κάποιοι κύριοι της Καλαμαριάς πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη στον ρέφερι, όπως κι από εμάς, από τα παιδιά (σ.σ. τους ποδοσφαιριστές) τα δικά μου. Όλα αυτά με κάνουν να μην μπορώ να μιλήσω για ποδόσφαιρο και πάλι.

Να ευχηθώ να βγει πρωταθλητής αυτό που το αξίζει περισσότερο και με τις ευχές τις δικές μας. Φτάνει όμως να είναι ποδόσφαιρο κι όχι κάτι διαφορετικό. Οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη σε όλο το σύλλογο του Καμπανιακού. Εγώ δεν θέλω να ακούσω εγώ μία. Στους ανθρώπους που ήταν γύρω μου οφείλουν να ζητήσουν».

Για τη δήλωση από πλευράς Καλαμαριάς που τους καλούσαν να «κάνουν το καθήκον τους»: «Τα σάλια δεν τα γουστάρουμε. Εμείς παίζουμε για την πάρτη μας».