Δεν δίνει εισιτήρια σε Δόξα

 

 

Πάνοπλοι στην Καλαμαριά οι «Μαυραετοί»

 

Τα πλάνα του με όλους τους παίκτες διαθέσιμους καταστρώνει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται πλέον η Δόξα Δράμας, καθώς ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής (9/4, 16:00) με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και καταστρώνει τα πλάνα του με όλους τους παίκτες.

Κανονικά την Τρίτη (4/4) προπονήθηκε ο Καρλόπουλος, θέτοντας κι αυτός υποψηφιότητα για μια θέση στην αποστολή. Παράλληλα, ικανοποιημένοι έμειναν στην Δράμα από την απόδοση του Τάσου Παγώνη κόντρα στον Εορδαϊκό, καθώς αν και προερχόταν από τραυματισμό, αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο.

 

Γ. Μπύρος: «Θα τους κερδίσουμε στο γήπεδο»

 

Δεν θα επηρεαστεί η Δόξα Δράμας από την απουσία των φίλων της, όπως τόνισε ο Γιάννης Μπύρος

Δεν άρεσε στη Δόξα Δράμας η απόφαση του Απόλλωνα Καλαμαριάς να μην δώσει εισιτήρια, με τον Γιάννη Μπύρο να τονίζει πως και με 15 προσκλήσεις θα του νικήσουν στο γήπεδο. O χορηγός της Δόξας Δράμας μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το ντέρμπι της Κυριακής (9/4) και έκανε λόγο για ανθρώπους που δεν έχουν μπέσα.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για τις 15 προσκλήσεις: «Μας φτάνουν αυτές και 18 ποδοσφαιριστές λιοντάρια που έχουμε, θα τους σκίσουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι καλή πρόκληση, ας τους αντιμετωπίσουμε χωρίς φιλάθλους να έχει και μεγαλύτερη αξία ο αγώνας. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Άτιμος στην ζωή μου δεν ήμουν ποτέ και θα υπάρξω. Θα είμαι στο γήπεδο, θα περάσω και από το κέντρο του γηπέδου και μπορώ να τα βάλω και με όλη την κερκίδα τους».

Για τον Καλαϊτζίδη: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος πήρε την απόφαση, δεν θέλω να ξέρω ούτε το όνομα του. Είναι δυσφήμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε να κάνουμε με άτιμους ανθρώπους, που δεν έχουν καθόλου μπέσα. Όταν δίνεις κάτι και οι άλλοι δεν σου δίνουν, αυτό δεν είναι τίμιο».

 

Δεν δίνει εισιτήρια σε Δόξα

 

Μόνο με φίλους του Απόλλωνα Καλαμαριάς το ντέρμπι με τους Δραμινούς την Κυριακή (9/4)

 

Δύο και πλέον ώρες διήρκησε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τη Δόξα Δράμας. Οι Δραμινοί ζήτησαν εισιτήρια, καθώς είχαν δώσει κι εκείνοι στους Πόντιους στον πρώτο γύρο. Οι εκπρόσωποι της αστυνομίας ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο να δοθούν 350-500 εισιτήρια στους φίλους της Δόξας, ωστόσο από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν αρνητικοί.

 

Μετά την άρνηση των Ποντίων να δώσουν εισιτήρια, το ντέρμπι την Κυριακή (9/4, 16:00) θα διεξαχθεί μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων.