Δε προχωρά η μεταγραφή του Γαλακτερού στο Παραλίμνιο

 

Δε προχωρά η μεταγραφή του Γαλακτερού στο Παραλίμνιο

Μπορεί αμέσως μετά την οριστικοποίηση της ανόδου η διοίκηση του Απόλλωνα Παραλιμνίου να «ανακοίνωσε» μαζί με την παραμονή του Νίκου Κουζουτζίδη και του Σωτήρη Κωνσταντινίδη και την μεταγραφή του Μιχάλη Γαλακτερού, ωστόσο αυτή δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί, εκτός και αν υπάρξει κάποια τεράστια ανατροπή των δεδομένων που υπάρχουν αυτή την στιγμή κάτι που μοιάζει δύσκολο.

Ο 29χρονος πλάγιος μπακ που αγωνίστηκε πέρυσι στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος είχε εκ νέου συζητήσεις, μετά από τις πρώτες επαφές που έδειχναν πρόσφορο έδαφος, ωστόσο υπήρξαν διαφορές στα «θέλω» των

δύο πλευρών που δεν επιτρέπουν αυτή την στιγμή την συνεργασία τους.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού εξετάζει δύο προτάσεις που έχει στα χέρια του και στις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

Μία μεταγραφή, τρεις ανανεώσεις και μια ηχηρή αποχώρηση

Με μία σημαντική αποχώρηση θα πορευτεί τη νέα σεζόν στην Γ΄ Εθνική ο Απόλλων Παραλιμνίου, καθώς ο αρχηγός της ομάδας τα τελευταία χρόνια Θόδωρος Αγγελακάς δεν θα είναι παρών στη νέα προσπάθεια.

Σήμερα η διοίκηση ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων και έτσι ο πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα αποχωρεί έχοντας κάνει μέχρι τώρα εξαιρετικά την δουλειά του και χωρίς αμφισβήτηση βάζει στην ποδοσφαιρική αγορά ένα… καυτό όνομα.

Κατά τα άλλα ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα ο τερματοφύλακας Κώστας Χατζηγιαννάκης που ήταν βασικός στην πορεία κατάκτησης πρωταθλήματος και ανόδου, αλλά και ο έμπειρος χαφ Γρηγόρης Ρούμπος, με τις ανανεώσεις έτσι να φτάνουν ουσιαστικά για την ώρα στις δέκα.

Παράλληλα έγινε γνωστή και μία μεταγραφή αφού παίκτης της ομάδας θα είναι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού, έκανε καλή σεζόν και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική.