ΕπικαιρότηταΧωρίς κατηγορία

Διαιτητής καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση, για το πιο ανύπαρκτο πέναλτι όλων των εποχών

Διαιτητής καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση, για το πιο ανύπαρκτο πέναλτι όλων των εποχών (video)

 

Ένοχο για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος έκρινε διαιτητή, δικαστήριο της Σερβίας, γράφοντας ιστορία – Δείτε το πιο ανύπαρκτο πέναλτι όλων των εποχών

Ιστορική απόφαση από δικαστήριο της Σερβίας, το οποίο έκρινε ένοχο διαιτητή για αλλοίωση αποτελέσματος και τον τιμώρησε με φυλάκιση 15 μηνών και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Ο Σρνταν Ομπράντοβιτς, όπως μπορείτε να δείτε και στο video παρακάτω, ήταν διαιτητής στην κρίσιμη αναμέτρηση του Πρωταθλήματος Σερβίας, Σπαρτάκ Σουμποτίτσα-Ραντνίτσκι, πριν από 3 χρόνια (τον Μάιο του 2018).

Ο νικητής θα εξασφάλιζε την τρίτη θέση και τη συμμετοχή στο Europa League της επόμενης περιόδου.

Ωστόσο, ο Σέρβος διαιτητής έβαλε το χεράκι του για το τελικό 2-0 και την εξασφάλιση του εισιτηρίου από τους γηπεδούχους, με ένα αδιανόητο πέναλτι.

Όσες φορές και να κοιτάξεις το video δεν μπορείς να καταλάβεις πως είδε… χέρι του αμυντικού, με την μπάλα ούτε καν να το πλησιάζει!

Επίσης, εντύπωση προκαλεί πως εκτός από τον αμυντικό που πέφτει κάτω τραβώντας τα μαλλιά του, δεν διαμαρτύρεται έντονα κανείς άλλος…

Ο Ομπράντοβιτς βρέθηκε ένοχος για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος, τιμωρήθηκε με 15 μήνες φυλάκιση και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για την επόμενη 10ετία.

Δείτε το απίστευτο πέναλτι που είχε υποδείξει ο Ομπράντοβιτς:

 

 

ΠΗΓΗ  ONSPORTS

Comment here