ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ : Έχει κύπελλο αύριο

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 
Έχει κύπελλο αύριο

 

Στον θεσμό του κυπέλλου επιστρέφει αύριο η Δόξα Δράμας, όπου στο γήπεδο της Ν. Κρώμνης θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ακρίτα, για την 3η φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας.

Οι «μαυραετοί» αναμένεται να εμφανιστούν στο αυριανό παιχνίδι με πολλές αλλαγές όχι μόνο στην ενδεκάδα τους, αλλά και γενικότερα στην αποστολή που αποφάσισε ο Ανδρέα Παντζιαράς, θέλοντας να δώσει μεγαλύτερη συμμετοχή σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολλά λεπτά στο πρωτάθλημα για να έχει μία συνολική εικόνα για την ετοιμότητά τους, ενώ θα ξεκουράσει και τους βασικούς εν όψει και του παιχνιδιού της Κυριακής στην Χαλάστρα με τον τοπικό Καμπανιακό.

 

«Κρεμάει τα παπουτσια του» ο Γιάννης Παλιόγλου, στο κύπελλο με τη Δόξα Δράμας.

 

Την οριστική του απόφαση, να σταματήσει το ποδόσφαιρο, πήρε πριν από μέρες ο σημερινός προπονητής του Άκριτα Ν. Κρώμνης Γιάννης Παλιογλου  τον οποίο αποφάσισε να βραβεύσει για την πολυετή του προσφορά, ως παίκτη, η διοίκηση του Άκριτα. Μάλιστα, αυτό θα γίνει στο αυριανό ματς κυπέλλου κόντρα στη Δόξα Δράμας.

 

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα με τα παιχνίδια να αρχίζουν στις 2:45 μ.μ. είναι:

 

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 

ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ

ΠΑΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ Κ.ΑΓΡΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΡΟΦΡΑΚΤΗΣ

Γίνεται γνωστό ότι τα σωματεία που θα περάσουν στην επόμενη φάση (Δ΄) θα αγωνιστούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 25-11-2015 και ώρα 14.45. Σε περίπτωση που περάσει στην Δ ΄ φάση το σωματείο Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ο αγώνας Κυπέλλου Δ ΄ φάσης θα διεξαχθεί ΤΕΤΑΡΤΗ 09-12-2015.