ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Αναβλήθηκε η έκτακτη Γ.Σ.

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Αναβλήθηκε η έκτακτη Γ.Σ.

 

Τέλος στη σεναριολογία για σειρά ενδιαφερομένων για εμπλοκή στα διοικητικά δρώμενα της Δόξας Δράμας, έδωσε η σημερινή ανακοίνωση από τον πρόεδρο της διοίκησης Ηλία Χατζηελευθερίου ότι πλέον βαδίζει στον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μετά την έμπρακτη εμπλοκή του επιχειρηματία της Δράμας Ιωάννη Μπύρου. Ταυτόχρονα δόθηκε ένα τέλος στην ονοματολογία ενδιαφερομένων (όπως κάθε καλοκαίρι) οι οποίοι το μόνο που πέτυχαν το δικαίωμα που τους δίνουν διάφορα μέσα επικοινωνίας στην δεκάλεπτη δημοσιότητα και στην αναγραφή των ονομάτων τους σ΄αυτά. Στην ανακοίνωσή του ο κ. Χατζηελευθερίου αναφέρει:

«Μετά την έμπρακτη  εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον κ. Μπύρο  Ιωάννη, επήλθε συμφωνία  για άμεση εμπλοκή  του  στα δρώμενα της αγαπημένης μας ομάδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκτιμά ότι μετά την εξέλιξη αυτή, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 15-06-2016 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ γιατί εξέλιπε ο λόγος σύγκλησής της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να στηρίξουν την νέα προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΗΛΙΑΣ  ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

 

 

 

 

Θ.Σ.