ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Αύριο, Τετάρτη, το ματς κυπέλλου με Πανδραμαϊκό.

 

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Αύριο, Τετάρτη, το ματς κυπέλλου με Πανδραμαϊκό.

 

Στο γήπεδο της Ν. Κρωμνης, την Τέταρτη 30/09/15 στις 16:00, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Πανδραμαϊκού (γηπεδούχος) με την Δόξα Δράμας στα πλαίσια της β’ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΔ.

Σ’ ότι την ομάδα των «Μαυραετών», ο προπονητής της Ανδρέας Παντζιαράς, αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή στο παιχνίδι της Κυριακής στους Αμπελόκηπους ή είχαν λίγο χρόνο, καθώς την προσεχή Κυριακή διεξάγεται η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου μέσα στο γήπεδό τους υποδέχονται τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, οποίος στην πρεμιέρα νίκησε την Θύεελα Φιλώτα.

 

Τα υπόλοιπα ματς:

Βαθυτοπος-Προαστιο

Αρκαδικος-Φωτολιβος

Πετρούσα-Μαυρολευκη

Προσοτσανη-Καλλιφυτος

Καστρινος-Κουδουνια

Κ.Αγρος-Μικροπολη

 

Ανακοινώσεις Διοικούσας Επιτροπής Δόξας Δράμας

 

Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ευχαριστεί θερμά τους 300 και πλέον φιλάθλους της ομάδας μας, από τη Δράμα αλλά και τη Θεσσαλονίκη, για την μεγαλειώδη παρουσία τους στον αγώνα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

 

Δωρεάν 125 εισιτήρια διαρκείας

 

Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει ότι ο κ. Μποδούρογλου προσφέρει στους φιλάθλους της ομάδας μας 125 εισιτήρια διαρκείας για τις Θύρες Α και Γ, τα οποία θα διατεθούν σε άνεργους συμπολίτες μας.

Γι’  αυτό και τον ευχαριστεί θερμά για την κίνησή του αυτή, η οποία αναδεικνύει τόσο την αγάπη του κ. Μποδούρογλου προς την ομάδα της Δόξας όσο και το αμέριστο ενδιαφέρον του για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και την πόλη της Δράμας γενικότερα.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της ομάδας (Γούναρη 3), από τις  10.30 έως και 13.30 και κάθε μέρα μέχρι εξαντλήσεως των 125 καρτών. Ο κάθε δικαιούχος δικαιούται ένα (1) εισιτήριο διαρκείας και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.  Οι δικαιούχοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους:

α) ενεργή κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ (πρωτότυπο και 1 φωτοτυπία)

β) την αστυνομική τους ταυτότητα (και σε φωτοτυπία).

Τα εισιτήρια θα παραλαμβάνονται αποκλειστικά αυτοπροσώπως.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Ηλίας Βουγιουκλής

Επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ