ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 0 – 0

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ  0 – 0
 
Έμειναν στο μηδέν, καλοί οι «Μαυραετοί»

 

Χωρίς νικητή και με το αποτέλεσμα να μένει στο στείρο 0-0, ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την γειτονική Καβάλα, παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι γηπεδούχοι για να σκοράρουν και μετά από ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι.

Οι δύο προπονητές είχαν την δυνατότητα να δουν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή σε τι κατάσταση βρίσκονται μετά από δύο αναβολές στο πρωτάθλημα. Ο μεν Κώστα Βασιλακάκης χρησιμοποίησε διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο και είδε να αγωνίζονται και τα νέα αποκτήματα τις Δόξας, όπως βέβαια και ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Γουνελάς.

Οι «Μαυραετοί» θα επιστρέψουν στις προπονήσης από την Τρίτη για το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στο Νέστο Χρυσούπολης, όπως βέβαια και οι «Αργοναύτες» εν όψει της δύσκολης εξόδου στην Κρύα Βρύση.

Οι κυριότερες φάσεις

5’ Αδύναμο σουτ από τον Λίτσκα μπλόκαρε ο Μένκα.

8’ Προ του Αθανασίου ο Ντος Σάντος χάνει την ευκαιρία να σκοράρει.

36’ Σουτ από τον Λίτσκα μέσα από την περιοχή φεύγει άουτ και χάνει ευκαιρία για να σκοράρει.

38’ Λάθος από τον Μ. Παπαδόπουλο, ο Παππάς το εκμεταλλεύεται, δίνει στον Δουμάνη που όμως σούταρε άουτ σε κενή εστία.

44’ Δυνατό σουτ από τον Μ. Παπαδόπουλος, αποκρούει θεαματικά ο Αθανασίου.

51’ Μακρινό σουτ του Δουμάνη ο Καράδαης αποκρούει σε κόρνερ.

60’  Έγκαιρη έξοδος από τον Καράδαη προ του Παππά, αποσοβεί μια επικίνδυνη φάση για την εστία του.

78’ Ωραία σέντρα από τον Κελεσίδη, ασταθής απόκρουση του Αθανασίου, ο Δούμπλατζης δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί και σουτάρει άουτ.

90’ Σουτ από τον Κελεσίδη η μπάλα αποκρούεται από το οριζόντιο δοκάρι του Συνοδινού.

Διαιτήτευαν οι κ. κ. Καράκελλες, Κετσιμπάσης και Χαραλαμπίδης από την ΕΠΣ Δράμας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κ. Βασιλακάκης): Μένκα (46’ Καράδαης), Ρεβυθόπουλος (46’ Κελεσίδης), Βιτλής (79’ λ.τ. Γκαρακλίδης), Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης (46’ Παπαζούδης), Κουμπρόγλου (46’ Μουτεσίδης), Ντος Σάντος (46’ Πετρόπουλος), Στόικος (46’ Σπάσιτς), Γαϊδαρτζής (46’ Δούμπλατζης), Παπαδόπουλος Μ. (46’ Κανετίδης), Μαρκόπουλος.

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ: (Γ. Γουνελάς): Αθανασίου(80’ Συνοδινός), Μπαντάνης (60’ Δελής), Κυγάης (80’ Σταματόπουλος), Τουμανίδης, Δέντσας (80’ Κωνσταντινίδης), Ασημάκης, Παππάς (60’ Παπαδόπουλος Γρ.), Μπάτζιος (80’ Παλεγεώργος), Κυριακίδης (80’ Πτηνόπουλος), Δουμάνης (80’ Γιαλαμάς), Λίτσκας (80’ Μπλιός).

 

 

 

.