ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η καλή αρχή το ήμισυ του παντός

 

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η καλή αρχή το ήμισυ του παντός

 

Νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, έπειτα από μία αναβολή τόσο της κλήρωσης όσο και της έναρξης, λόγω εκκρεμοτήτων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, κάτι που προκάλεσε την δυσφορία των ομάδων που περίμεναν για περίπου δύο μήνες για να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις από τα αρμόδια όργανα της Ε.Π.Ο.

Πλέον το πρωτάθλημα ξεκινά το απόγευμα της Κυριακής (4:39 μ.μ.), όπου η Δόξα Δράμας ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη και στους Αμπελόκηπους και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον τοπικό Ηρακλή, με στόχο να κάνει μία καλή αρχή και να μπει με το δεξί στο νέο μαραθώνιο.

Έτοιμη δηλώνει η ομάδα με τον Ανδρέα Παντζιαρά να μετράει πέντε απουσίες από τραυματισμούς και στρατευμένους, Βραμέντσαλη, Σιάμπο και Περσίδη για το πρώτο κομμάτι και Παπαζούδη, Μουτεσίδη για το δεύτερο.

Είναι βέβαια λογικό ότι το παιχνίδι θα παρακολουθήσουν και πολλοί φίλοι των «Μαυραετών» που διαμένουν στην Θεσσαλονίκη μέλη του ομώνυμου συνδέσμου, αλλά και φίλοι του Ηρακλή.

 

Στον Ηρακλή Αμπελοκήπων ο Μπάρμπας

 

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Ηρακλής Αμπελοκήπων. Με τα χρώματα της ομάδας του 1ου ομίλου θα αγωνίζεται ο Κώστας Μπάρμπας, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος διαθέτει εμπειρία από τη Β’ Εθνική, αγωνιζόταν πέρσι στη δεύτερη κατηγορία με τους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους μέτρησε 29 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Βέροια, Αγροτικό Αστέρα, Ηρακλή και Καβάλα.

Πλέον οι δοικούντες του συλλόγου βρίσκονται σε αναζήτηση ελεύθερου επιτελικού μέσου, που θα αποκτηθεί μόνο εφόσον πρόκειται για αξιόλογη περίπτωση, ενώ απέρριψαν τον Γιώργο Ζαγκλιβέρη για τη θέση του αριστερού μπακ.

Τέλος, εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στη Δόξα Δράμας, το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Τζιόλη, Βασιλόπουλου, ενώ αμφίβολος είναι ο στρατευμένος Χαψάς.