ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Κρίνει ουρά και κορυφή

 

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Κρίνει ουρά και κορυφή

 

Τρία παιχνίδια απέμειναν για την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 15 στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, όπου η Δόξα Δράμας καλείται να υπερασπιστεί την έξωθεν καλή μαρτυρία και να δικαιώσει την μέχρι σήμερα παρουσία της, την οποία λίγοι πρόβλεπαν πριν το ξεκίνημα της περιόδου.

Έτυχε στους «μαυραετούς» να παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο για την παραμονή όσο και για την πρωτιά, αφού την Κυριακή ταξιδεύει στον γειτονικό Ακροπόταμου, υποδέχεται το Βυζάντιο, με τους δύο να «καίγονται» για βαθμούς και κλείνει μέσα στον Πανσερραϊκό που θέλει την πρωτιά και την άνοδο στην Β Εθνική.

Είναι αυτονόητο ότι η παραφιλολογία θα φουντώσει, αν δεν ξεκίνησε ήδη, κάτι που αφορά κύρια τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, οι οποίοι καλούνται να δώσουν απαντήσεις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και παίξουν μόνο για τον εαυτό τους και να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα με την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών και να μην δώσει κανένα δικαίωμα να υπάρχουν κραυγές και ψίθυροι.

 

Κίτρινος… πυρετός

 

Οι κάρτες είναι για άλλη μια αγωνιστική το μεγάλο αγκάθι στα πλάνα του Ανδρέα Παντζιαρά για το κυριακάτικο παιχνίδι των «μαυραετών», στον Ακροπόταμο, κόντρα στον τοπικό Άρη που… καίγεται για παραμονή.

Η Δόξα Δράμας αν και βαθμολογικά δεν κυνηγά κάτι, θέλει μέχρι το τέλος να παίξει για την ιστορία της, την φανέλα της, την αξιοπρέπειά της.

Ο τεχνικός της πάντως έχει προβλήματα να… καμουφλάρει και ουσιαστικά υπάρχουν τέσσερα. Τα τρία από αυτά, δε, αφορούν την αμυντική της διάταξη που θα έχει και πάλι -αναγκαστικά- διαφορετική στελέχωση.

Δεν θα παίξει ο Γεωργιάδης που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής για τις επτά κάρτες που έχει και ο Σιάμπος που πήρε την τέταρτη κίτρινη μέσα στους Αμπελόκηπους, την περασμένη «στροφή».

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Γελαδάρης που αν και εξέτισε τις δύο αγωνιστικές ποινής που είχε, αυτή τη στιγμή είναι τραυματίας και μέχρι την μέρα του προσεχούς αγώνα, ο Παντζιαράς θα περιμένει να διαπιστώσει το επίπεδο ετοιμότητάς του.

Μαζί με αυτούς τους τρεις υπάρχει η απουσία του Σάκη Στόικου στη μεσαία γραμμή που και αυτός μαζί με τον Γεωργιάδη, θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική για την έβδομη κάρτα που είχε πάρει.

 

 

 

 

.