ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ 4 – 1

 


    100   φωτογραφίες του αγώνα ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  ΦΟΥΦΑΣ  θα δείτε εδώ…..απαγορεύεται η δημοσίευση έστω και μερικώς σε εφημερίδες


δευτερο 65 φωτογραφίες του αγώνα ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ θα δείτε εδώ…..απαγορεύεται η δημοσίευση έστω και μερικώς σε εφημερίδες

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ  4 – 1
 
Έκανε το καθήκον της

 

Παρουσία περίπου 3.000 φίλων της, η Δόξα Δράμας επικράτησε με άνεση και με σκορ 4-1 του μαχητικού μέχρι το 2-1 Μακεδονικού Φούφας, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ήταν μία νίκη που διατήρησε τους Δραμινούς στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στον αγώνα κυπέλλου μέσα στην Καλαμαριά την προσεχή Κυριακή, αλλά βέβαια και στην εκδίκαση της έφεσης των προσεχών αντιπάλων τους την Πέμπτη.

Το φιλμ του αγώνα

4’ Κεφαλιά του Ιγκορ μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Χρυσοστομίδης.

17’ Σέντρα από τον Ρεβυθόπουλο, η γυριστή κεφαλιά του Σουάνη και το 1-0.

32’ Κεφαλιά από τον Ιγκόρ στην γραμμή αποκρούει ο Κοπατσάρης, στην επαναφορά νέα κεφαλιά του Καρλόπουλου σωτήρια αποκρούει ο Χρυσοστομίδης.

47’ Σουτ του Τσικόπουλου έξω από την περιοχή φεύγει άουτ

50’ Ατομική προσπάθεια από τον Δουμάνη, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ κάνει το 2-0.

52’ Μόνος του βρέθηκε μέσα στην περιοχή ο Συμεωνίδης και με δυνατό σουτ μειώνει σε 2-1.

61’ Φάουλ από το ύψος της περιοχής, το εκτελεί ο Καρλόπουλος που βρίσκει τον Σουάνη αμαρκάριστο κοντά στο πέναλτι, σουτάρει, αποκρούει προς στιγμήν ο Χρυσοστομίδης όμως η μπάλα φεύγει από την κατοχή του και πάει στον Γκαρακλίδη που καραδοκεί και την στέλνει για τρίτη φορά στα αντίπαλα δίχτυα, 3-1.

72’ Από ασίστ του Καρλόπουλου, με κοντινό πλασέ ο Γαϊδαρτζής κάνει το 4-1.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Καρατέρπος, Τζιαμπάσης, Παπαδόπουλος (Κοζάνης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κ. Βασιλακάκης): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Παπαζαχαρίας, Ολίσε  (75’ Παπαζούδης), Πινδώνης, Καρλόπουλος (81’ Ιόττι), Σουάνης, Ιγκόρ (70’ Γαϊδαρτζής), Δουμάνης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ (Γ. Παπακώστας): Χρυσοστομίδης, Κοπατσάρης, Κιβρακίδης (66’ Πιριτζάους), Τακίδης, Τζουβάρας, Τσάμπα, Τσικόπουλος, Φωτιάδης (81’ Δούφας), Χάιτας (75’ Κεσκιλίδης), Τοπάλης, Σιδηρόπουλος.

ΣΟΥΑΝΗΣ    1-0
ΔΟΥΜΑΝΗΣ   2-0

Συμεωνίδης   2-1
ΓΚΑΡΑΚΛΙΔΗΣ   3-1

 Γαϊδαρτζής  4-1

……………………………………………………………………………………………………..